search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 02:54
MENU CLOSE

ΕΣΗΕΑ: Στο Πειθαρχικό οι απεργοσπάστες της 24ωρης απεργίας

28.11.2018 13:33
Στο Πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ Χίος και Χαραλαμπόπουλος - Media

 

Τη μαζική συμμετοχή των δημοσιογράφων στη χθεσινή 24ωρη απεργία χαιρετίζει σε ανακοίνωσή του το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Συντακτών.

Η ΕΣΗΕΑ στην ανακοίνωσή της σημειώνει ότι η χθεσινή απεργία υποστηρίζει τα δίκαια αιτήματα του κλάδου των ΜΜΕ, για αποκατάσταση των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας, για αξιοπρεπείς μισθούς και συντάξεις, για στήριξη του ΕΔΟΕΑΠ, για επιστροφή των μειώσεων στις συντάξεις, για μέτρα αντιμετώπισης της ανεργίας και για στήριξη του έντυπου Τύπου.

Επίσης, το διοικητικό συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ αποστέλλει στο Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο της Ενώσεως, τον κατάλογο με τα sites που κατά τη χθεσινή απεργία εργάστηκαν, ώστε να διερευνηθεί το θέμα της απεργοσπασίας των μελών της Ενώσεως με το αίτημα της διαγραφής για παράβαση του άρθρου 7 παρ. 1 περ. ΙΖ του Καταστατικού, που ορίζει σαφώς την υποχρέωση των μελών να πειθαρχούν απόλυτα στις αποφάσεις του ΔΣ και της γενικής συνέλευσης για απεργία.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 02:44