26/02/2020 23:55:00

Κωφάλαλο αγοράκι διακόπτει την ομιλία του Πάπα Φραγκίσκου – Αγγίζει το χέρι φρουρού (Video)

Κωφάλαλο αγοράκι διακόπτει την ομιλία του Πάπα Φραγκίσκου – Αγγίζει το χέρι φρουρού (Video) - Media

 

Τα βλέμματα όλων τράβηξε ένα αγοράκι που ξέφυγε από τα χέρια της μητέρας του και έτρεξε προς την εξέδρα όπου εκφωνούσε ομιλία ο Πάπας Φραγκίσκος, τραβώντας το χέρι ενός Ελβετού φρουρού.

Η μητέρα του αγοριού μίλησε για λίγο στον Πάπα, υποστηρίζοντας ότι το αγοράκι είναι κωφάλαλο. Ο Πάπας Φραγκίσκος της απάντησε να τον αφήσει να συνεχίσει το παιχνίδι του: «Αυτό το παιδί δεν μπορεί να μιλήσει. Είναι κωφάλαλο. Αλλά μπορεί να επικοινωνήσει».

«Κι έχει κάτι που με έβαλε σε σκέψεις: είναι ελεύθερος. Απείθαρχος… αλλά είναι ελεύθερος. Ας εκλιπαρήσουμε τη χάρη του Θεού να μπορέσει να μιλήσει», πρόσθεσε.

Η μητέρα είπε στον ποντίφικα ότι η οικογένειά της ήρθε από τη γενέτειρά του, την Αργεντινή. Όταν απομακρύνθηκε, ο Πάπας Φραγκίσκος έσκυψε προς τον επίσκοπο Γκέοργκ Γκανσβάιν που καθόταν δίπλα του και είπε: «Είναι από την Αργεντινή. Απείθαρχος».

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.