search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 20:31
MENU CLOSE

Συγκλονίζει η κόρη της καθαρίστριας: Ό,τι είμαστε αυτή τη στιγμή το οφείλουμε στη μαμά μας (Video)

28.11.2018 14:14
Συγκλονίζει η κόρη της καθαρίστριας: Ό,τι είμαστε αυτή τη στιγμή το οφείλουμε στη μαμά μας (Video) - Media

 

Έντονα φορτισμένη ήταν την Τετάρτη η ατμόσφαιρα στο Πενταμελές Εφετείο Λάρισας όπου εκδικαζόταν η αίτηση για την αναστολή της εκτέλεσης της ποινής της 53χρονης καθαρίστριας με το πλαστό απολυτήριο δημοτικού.

«Ευχαριστώ πάρα πολύ τον κόσμο που συμπαραστάθηκε στη μαμά μου, αγάπησε την οικογένειά μας . Ήταν όλοι πλάι μας και πλάι της. Ευχαριστώ την ελληνική Δικαιοσύνη που είδε ότι ήταν αδικία αυτό που έγινε στο πρόσωπο της μαμάς μου γιατί δούλευε τόσα χρόνια, πρόσφερε στην οικογένειά της, εμάς, να γίνουμε άξιοι άνθρωποι στην κοινωνία. Ό,τι είμαστε αυτή τη στιγμή το οφείλουμε στη μαμά μας. Είμαι πολύ χαρούμενη, θέλω να τη δω, να την αγκαλιάσω και να περάσουμε τις γιορτές μαζί της», δήλωσε η κόρη της μετά την απόφαση για την αναστολή της ποινής της καθαρίστριας μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσής της από τον Άρειο Πάγο.

«Μακάρι όλες οι κοπέλες να ήταν σαν τη νύφη μου», σημείωσε η πεθερά της 53χρονης.

«Ελπίζουμε ότι ο Άρειος Πάγος θα κάνει δεκτή και την αναίρεση που έχει ασκηθεί », τόνισε ο συνήγορος της 53χρονης καθαρίστριας Γιώργος Σινέλης.

Πηγή: enikos.gr/ANT1

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 20:31