search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 15:28
MENU CLOSE

Οι πρώτες δηλώσεις από την πλευρά Ριχάρδου – Τι λέει για την υπόθεση και για την τοποθέτηση Τσίπρα

28.11.2018 18:25
Οι πρώτες δηλώσεις από την πλευρά Ριχάρδου – Τι λέει για την υπόθεση και για την τοποθέτηση Τσίπρα - Media

 

Τις πρώτες του δηλώσεις έκανε ο συνήγορος του ενεχυροδανειστή Ριχάρδου, Πέτρος Πανταζής με αναφορές και στην τοποθέτηση του πρωθυπουργού στη Βουλή.

“Δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή καμία ενημέρωση γιατί ο πελάτης μου είναι υπό κράτηση. Βρισκόμαστε στην Ευελπίδων, οι άνθρωποι είναι ακόμα εντός των αστυνομικών οχημάτων, δεν υπάρχει δυνατότητα ούτε επικοινωνίας ούτε οποιασδήποτε γνώσης της δικογραφίας. Φυσικά δεν έχουμε πάρει αντίγραφα. Φυσικά δεν γνωρίζω αν θα προλάβουμε σήμερα να πάρουμε αντίγραφα λόγω του προχωρημένου της ώρας”, τονίζει χαρακτηριστικά ο Πέτρος Πανταζής στο newsit.gr.

Για να συνεχίσει, ασκώντας κριτική στον πρωθυπουργό: “Και μας κάνει εντύπωση βέβαια και το θέτω ως προβληματισμό για όλους, ότι πολιτειακοί παράγοντες σε ανώτερο και ανώτατο επίπεδο κάνουν δηλώσεις περί της δικογραφίας. Προφανώς έχουν πάρει ή αντίγραφα της δικογραφίας ή γνωρίζουν την υπόθεση, πράγμα το οποίο δεν έχουν ακόμη κατορθώσει οι συνήγοροι υπερασπίσεως. Είναι από τα περίεργα της ελληνικής Πολιτείας αυτά… Αλλά είμαστε βέβαιοι ότι η ελληνική Δικαιοσύνη δεν παρασύρεται από όλα αυτά, διαβάζει την δικογραφία και θα κάνει αυτό που πρέπει”.

Κληθείς να σχολιάσει περαιτέρω το τελευταίο του σχόλιο, ο κ. Πέτρος Πανταζής τονίζει στο newsit.gr: “Αναφέρομαι σε δηλώσεις οι οποίες δεν συνάδουν ούτε με τον διαχωρισμό των εξουσιών, δεν συνάδουν ούτε με ευνομούμενη Πολιτεία έτσι; Χωρίς να έχουμε στοιχεία της δικογραφίας, κάνουμε δηλώσεις και προεξοφλούμε ποινικές ευθύνες. Νομίζω ότι είναι πολύ πρόωρα αυτά όλα και θα αποδειχθεί ότι δεν ισχύουν. Είμαστε βέβαιοι γι’ αυτό”.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 15:24