search
ΤΕΤΑΡΤΗ 17.04.2024 00:07
MENU CLOSE

«Ο Γιώργος Γεωργίου είναι καλά και θα γυρίσει σύντομα στον Real fm»

28.11.2018 18:53
Χαμός μετά την ατάκα του Γιώργου Γεωργίου για τον Αντετοκούνμπο (Audio) - Media

 

Ο Γιώργος Γεωργίου είναι καλά στην υγεία του διαβεβαίωσε ο δημοσιογράφος Γιώργος Κολοκοτρώνης, ο οποίος τον αντικαθιστά κάθε μεσημέρι στη ραδιοφωνική εκπομπή του στον Real Fm. Δεν θέλησε, πάντως, να δώσει παραπάνω πληροφορίες, ούτε για το αν νοσηλεύεται στην Εντατική, ούτε για τους λόγους που τον οδήγησαν στο νοσοκομείο.

Ο Γιώργος Κολοκοτρώνης εξήγησε ότι παρερμηνεύτηκαν όσα είπε τη Δευτέρα για την κατάσταση τής υγείας τού κ. Γεωργίου. Και εξέφρασε τη λύπη του για τη στάση κάποιων δημοσιογράφων, που έδωσαν διαφορετική διάσταση στα λόγια του. «Εκτός των άλλων με συνδέουν 33 χρόνια φιλίας μαζί του», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Θυμίζουμε ότι ο γνωστός αθλητικογράφος την Δευτέρα (26/11) σύμφωνα με πληροφορίες υπέστη πνευμονικό οίδημα και εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί αποφάσισαν αμέσως τη μεταφορά του στην Εντατική.

Ο Γιώργος Γεωργίου αντιμετώπισε σοβαρό πρόβλημα με την υγεία και πάλι πριν από λίγο καιρό. Ωστόσο κατάφερε να το ξεπεράσει.

Την είδηση ότι ο Γιώργος Γεωργίου είναι καλά στην υγεία του επιβεβαιώνει και το georgiouclub.gr. Συγκεκριμένα σε ανακοίνωσή τους γράφουν:

«Η ομάδα του GeorgiouClub θα ήθελε να ενημερώσει όλους του φίλους του Χόρχε ότι η κατάσταση της υγείας του έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο , είναι υγιέστατος και δυνατός σαν ΤΑΥΡΟΣ !!

Σήμερα το πρωί εξήλθε απο την μικρή Εντατική του καρδιολογικού του Ευαγγελισμού και αύριο λογικά θα βγει απο το Νοσοκομείο .

Εκ μέρους της οικογένειας του θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για τα μηνύματα σας και την αγάπη που του δείχνετε».

Πηγή: pagenews

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 22:03