search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 20:18
MENU CLOSE

Μετά την αγελάδα γίγαντα τώρα ήρθε η σειρά να γνωρίσετε τον «Μερακλή» τον κόκορα γίγαντα (Video)

29.11.2018 09:27
Μετά την αγελάδα γίγαντα τώρα ήρθε η σειρά να γνωρίσετε τον «Μερακλή» τον κόκορα γίγαντα (Video) - Media

Ζει σε ένα κτήμα στο Κόσσοβο. Είναι ενάμιση μέτρο. Ζυγίζει 7,7 κιλά και είναι ένας κόκορας. Οι ιδιοκτήτες του τον έχουν ονομάσει «Μερακλή». Ο Μερακλής είναι ο βασιλιάς του κοτετσιού και ζει σε ξεχωριστό σπιτάκι για να χωράει, μαζί με όχι μια αλλά με δυο κότες. Όποτε δε τις βαριέται επισκέπτεται και τις άλλες κότες του κοτετσιού.

Ο ιδιοκτήτης του ο Φιτίμ Σεζφάι λέει ότι πρόκειται για ένα πολύ τρυφερό και ευαίσθητο πουλάκι που δεν ενοχλεί κανένα. Ο Μερακλής έχει μέσα του μείγμα από τα κοτόπουλα Μπράχμα, που θεωρούνται το μεγαλύτερο είδος κοτόπουλου στον κόσμο και είναι μια μίξη από αμερικάνικες και κινέζικες κότες.

Αλλά ακόμη και για κοτόπουλο Μπράχμα ο Μερακλής θεωρείται γίγαντας αφού ένα Μπράχμα φτάνει τα 5 κιλά ενώ ο Μερακλής έχει ξεπεράσει ήδη τα 7,7 κιλά.

Όταν κάποιος πρωτοδεί το βίντεο που τράβηξε ο ιδιοκτήτης του μπορεί να νομίσει ότι πρόκειται για κάποιον άνδρα που ντύθηκε κοτόπουλο και όχι για πραγματικό κόκορα.

Χθες γνωρίσατε τη μεγαλύτερη αγελάδα στον κόσμο που ξεπερνά τα 2 μέτρα και τον ενάμιση τόνο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 20:18