search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 10:15
MENU CLOSE

Η απάντηση της Ακρίτα στη μήνυση του Σεφερλή

29.11.2018 09:35
Κινητικότητα στις πυρηνικές εγκαταστάσεις της Βόρειας Κορέας - Media

 

Στο ξέσπασμα του Μάρκου Σεφερλή στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη απάντησε η Έλενα Ακρίτα μέσω ενός κειμένου ενός χρήστη του facebook που κοινοποίησε στον λογαριασμός της.

«Δηλαδή ο Μάρκος Σεφερλής έβαλε τα κλάματα στην Ελεονώρα επειδή του άσκησε δριμύτατη κριτική η Έλενα Ακρίτα και έκανε ο ίδιος μήνυση σε αυτή, αλλά οι γυναίκες, οι γκέι, οι χοντροί, οι ανάπηροι, οι κοντοί, οι νάνοι, οι τρανς, οι γεροί, οι κουφοί δεν πρέπει να κλαίνε ή να κάνουν μηνύσεις για τον οχετό του, τις ρατσιστικές αναφορές, το χιούμορ, τις αναχρονιστικές απόψεις και ότι στις παραστάσεις γίνονται αντικείμενα χλευασμού. Σας άρεσε κύριε Σεφερλή που κριθήκατε? Σας άρεσε που βρεθήκατε στη θέση που βρισκόμαστε εμείς στις παραστάσεις σας? Γυρίστε στη σπηλιά σας και μάθετε τη ρίζα του ψυχαγωγώ και του διασκεδάζω και γυρίστε πίσω με περισσότερη ψυχαγωγία και λιγότερη διασκέδαση».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 10:12