21/09/2020 03:28:47

Ολοκληρώθηκε το μαθητικό συλλαλητήριο - Άνοιξε η Πανεπιστημίου

Ολοκληρώθηκε το μαθητικό συλλαλητήριο - Άνοιξε η Πανεπιστημίου  - Media


Ανοίγει σταδιακά η κυκλοφορία στην Πανεπιστημίου καθώς ολοκληρώθηκε το μαθητικό αντιφασιστικό συλλαλλητήριο. 

Νωρίτερα, έγινε ρίψη χημικών από άνδρες των ΜΑΤ, ενώ σημειώθηκαν και φθορές σε υποκατάστημα τράπεζας, αλλά και σε στάσεις λεωφορείων. 

Οι μαθητές πραγματοποιήσαν συλλαλητήριο ενάντια στις «εθνικιστικές καταλήψεις» για τη Μακεδονία που διοργανώνει  η «Πρωτοβουλία για το Συντονισμό Σχολείων & Μαθητών Αθήνας».

Υπενθυμίζεται ότι στο κείμενο που ανήρτησε η «Πρωτοβουλία» στο Facebook αναφέρει ότι «την Πέμπτη 29 Νοεμβρίου διάφορες ακροδεξιές, φασιστικές ομάδες προσπαθούν να υποκινήσουν μαθητικές εθνικιστικές καταλήψεις σε σχολεία της χώρας. Η πρωτοβουλία για τον Συντονισμό Σχολείων και Μαθητών Αθήνας καλεί όλους τους αγωνιστές μαθητές να μπουν μπροστά και να μην επιτρέψουν στους φασιστές να βρουν χώρο έκφρασης στα σχολεία μας. Συντονίζουμε πολύμορφες δράσεις, κρεμάμε αντιφασιστικά πανό και κάνουμε εκδηλώσεις στα σχολεία μας για να μην χαρίσουμε ούτε μια μέρα εθνικιστικής φιέστας στους δολοφόνους του Παύλου Φύσσα και τους υποστηρικτές του μίσους και του ρατσισμού».

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.