search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 22:00
MENU CLOSE

Ολοκληρώθηκε το μαθητικό συλλαλητήριο – Άνοιξε η Πανεπιστημίου

29.11.2018 11:34
Πάτρα – Ρίον με τα πόδια για …το τρένο - Σε εξέλιξη πορεία για την υπογειοποίηση (Video) - Media

Ανοίγει σταδιακά η κυκλοφορία στην Πανεπιστημίου καθώς ολοκληρώθηκε το μαθητικό αντιφασιστικό συλλαλλητήριο. 

Νωρίτερα, έγινε ρίψη χημικών από άνδρες των ΜΑΤ, ενώ σημειώθηκαν και φθορές σε υποκατάστημα τράπεζας, αλλά και σε στάσεις λεωφορείων. 

Οι μαθητές πραγματοποιήσαν συλλαλητήριο ενάντια στις «εθνικιστικές καταλήψεις» για τη Μακεδονία που διοργανώνει  η «Πρωτοβουλία για το Συντονισμό Σχολείων & Μαθητών Αθήνας».

Υπενθυμίζεται ότι στο κείμενο που ανήρτησε η «Πρωτοβουλία» στο Facebook αναφέρει ότι «την Πέμπτη 29 Νοεμβρίου διάφορες ακροδεξιές, φασιστικές ομάδες προσπαθούν να υποκινήσουν μαθητικές εθνικιστικές καταλήψεις σε σχολεία της χώρας. Η πρωτοβουλία για τον Συντονισμό Σχολείων και Μαθητών Αθήνας καλεί όλους τους αγωνιστές μαθητές να μπουν μπροστά και να μην επιτρέψουν στους φασιστές να βρουν χώρο έκφρασης στα σχολεία μας. Συντονίζουμε πολύμορφες δράσεις, κρεμάμε αντιφασιστικά πανό και κάνουμε εκδηλώσεις στα σχολεία μας για να μην χαρίσουμε ούτε μια μέρα εθνικιστικής φιέστας στους δολοφόνους του Παύλου Φύσσα και τους υποστηρικτές του μίσους και του ρατσισμού».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 21:55