search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:43
MENU CLOSE

Με ή χωρίς τη Ρένια Λουιζίδου τα νέα επεισόδια του «Καφέ της Χαράς»; (Video)

29.11.2018 12:55
Με ή χωρίς τη Ρένια Λουιζίδου τα νέα επεισόδια του «Καφέ της Χαράς»; (Video) - Media

 

Στη νέα εκδοχή της επιτυχημένης σειράς «Καφέ της Χαράς» αναφέρθηκε η Ρένια Λουΐζίδου, καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό».

Η ηθοποιός μίλησε για την πρόταση που δέχθηκε από τον Χάρη Ρώμα και αποκάλυψη τι σκέφτεται να κάνει η ίδια. Σε καμιά περίπτωση δεν της περνά αδιάφορη μια τέτοια πρόταση, καθώς όπως τόνισε πρόκειται για ένα πολύ ενδιαφέρον σενάριο, ωστόσο, θα πρέπει να δει πώς μπορεί να διαχειριστεί κα ιτο γεγονός ότι βρίσκεται ήδη σε μια δουλειά και ίσως δε θα ήταν κομψό να εμφανίζεται σε δυο ταυτόχρονα.

«Πρέπει να μου την κάνεις αργότερα αυτή την ερώτηση. Εγώ έχω μιλήσει με τον Χάρη. Ξέρω ότι έχει μια ιδέα ο Χάρης, σεναριακή εννοώ γιατί από εκεί ξεκινούν όλα. Και έχει μια ενδιαφέρουσα ιδέα, γιατί είναι πραγματικά 15 χρόνια μετά. Δεν θα είναι ένα σίκουελ πάνω στα ίδια. Γιατί πραγματικά πού να τα κάνουμε; Έχουν περάσει τα χρόνια πια. Και η εποχή είναι άλλη, όχι μόνο εμείς. Θα ήθελε λοιπόν να το κάνει και είναι σε επαφές με τον ΑΝΤ1.

Εγώ τουλάχιστον δεν έχω μιλήσει με κανένα άλλο επίσημα. Ούτε σε επίπεδο εταιρίας παραγωγής, ούτε σε επίπεδο καναλιού. Εκ των πραγμάτων όσο ο Χάρης συζητάνε και διαπραγματεύονται, υπάρχουν δουλειές που τρέχουν. Βεβαίως είναι κάτι που θα συζητήσω, θα σκεφτώ. Όλα αυτά βέβαια, στην περίπτωση που οι συνθήκες μού το επιτρέπουν. Είμαι σε μία άλλη δουλειά τώρα. Τι να πω; Την ώρα που τρέχει μια άλλη δουλειά. Είναι άκομψο κατά μία έννοια. Αλλά δεν υπάρχει και κάτι επίσημο, δεν μπορώ να βγαίνω να μιλάω από μόνη μου» είπε μεταξύ άλλων.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:41