search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 05:25
MENU CLOSE

Συγκινεί ο Σταλόνε δίνοντας τίτλους τέλους στον ιστορικό Rocky Balboa (Video)

29.11.2018 13:53
Συγκινεί ο Σταλόνε δίνοντας τίτλους τέλους στον ιστορικό Rocky Balboa (Video) - Media

 

«Νόμιζα ότι ο Ρόκι είχε τελειώσει το 2006 και ήμουν πολύ ευχαριστημένος με αυτό. Και ξαφνικά εμφανίστηκε αυτός ο νεαρός και όλη η ιστορία άλλαξε. Πήγε σε μια νέα γενιά. Νέα προβλήματα. Νέες περιπέτειες. Και δεν θα μπορούσα να ήμουν πιο χαρούμενος κάνοντας πίσω, γιατί η ιστορία μου ειπώθηκε, και ένας εντελώς νέος κόσμος ανοίγεται με το κοινό, με αυτή τη γενιά».

Με αυτά τα λόγια ο Σιλβέστερ Σταλόνε αποχαιρετά τον ρόλο του Ρόκι Μπαλμπόα, που τον έβαλε για τα καλά στις καρδιές του κοινού, κερδίζοντας μέχρι και Όσκαρ καλύτερης ταινίας, σκηνοθεσίας και μοντάζ το 1977. Τα χρόνια πέρασαν όμως, ο ίδιος μεγαλώνει και πλέον συνειδητοποιεί ότι ήρθε η στιγμή να ρίξει αυλαία στους δύο ρόλους που τον έκαναν παγκοσμίως γνωστό. Σε αυτόν του Τζον Ράμπο αλλά και σε αυτόν του Ρόκι Μπαλμπόα.

Σε ένα συγκινητικό βίντεο που ανέβασε στο προφίλ του στο instagram, ο Σταλόνε αποχαιρετά το κοινό του και αγκαλιάζει τον Μάικλ Μπ. Τζόρτνταν, πρωταγωνιστή του «Κριντ ΙΙ».

Τα λόγια με τα οποία συνοδεύει το βίντεό του είναι τα εξής: «Αν και ραγίζει η καρδιά μου, δυστυχώς όλα τα πράγματα τελειώνουν. Το πιο υπέροχο πράγμα όλων είναι ότι ο Ρόκι δεν θα πεθάνει ποτέ γιατί συνεχίζει να ζει μέσα σας…».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24