search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 12:03
MENU CLOSE

Υποψήφιος ευρωβουλευτής ο Π. Κουρουμπλής μετά από πρόταση Τσίπρα – Επιβεβαίωση του «Π»

29.11.2018 13:58
Υποψήφιος ευρωβουλευτής ο Π. Κουρουμπλής μετά από πρόταση Τσίπρα - Επιβεβαίωση του «Π» - Media

 

Υποψήφιος ευρωβουλευτής θα είναι ο Παναγιώτης Κουρουμπλής μετά από πρόταση που του απηύθυνε ο Αλέξης Τσίπρας.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο πρωθυπουργός είχε σήμερα συνάντηση με τον κ. Κουρουμπλή και του πρότεινε να είναι υποψήφιος στις ευρωεκλογές.

Ο κ. Κουρουμπλής αποδέχτηκε την πρόταση και θα είναι στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ κατά την εκλογική αναμέτρηση του Μαΐου.

Σημειώνεται ότι «Ποντίκι» είχε ήδη αποκαλύψει από το φύλλο της 1ης Νοεμβρίου 2018 ότι ο Παναγιώτης Κουρουμπλής ετοιμάζεται να… αποχαιρετήσει τα βουλευτικά έδρανα, οδεύοντας προς Βρυξέλλες.

«Αποχαιρετά τα έδρανα της Βουλής, όπως μαθαίνουμε, ο πρώην υπουργός Παναγιώτης Κουρουμπλής και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ετοιμάζεται να μετακομίσει σε Βρυξέλλες και Στρασβούργο, έχοντας τη διαβεβαίωση του πρωθυπουργού ότι θα είναι υποψήφιος στις επικείμενες ευρωεκλογές. Όπως ανέφεραν οι πληροφορίες, το ζήτησε ο ίδιος από τον Αλέξη Τσίπρα στον πρόσφατο ανασχηματισμό», έγραφε το «Π» στο σχετικό ρεπορτάζ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 12:03