search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 10:19
MENU CLOSE

Αυτή είναι η Ρωσίδα Κιμ Καρντάσιαν (Photos)

29.11.2018 14:36
Αυτή είναι η Ρωσίδα Κιμ Καρντάσιαν (Photos) - Media

 

Όπως η Αμερικανίδα τηλεπερσόνα, μοντέλο, επιχειρηματίας και πρωταγωνίστρια σε διαφόρων ειδών σκάνδαλα, έτσι και η Ρωσίδα “σωσίας” της έχει προκαλέσει τεράστιο ενδιαφέρον στους συμπατριώτες της.

Ο λόγος για την Αναστάσια Κβίτκο, η οποία, όπως και η Κιμ Καρντάσιαν, φρόντισε από νωρίς να προβάλλει τη χυμώδη σιλουέτα της, μέσα από πολλές προκλητικές εμφανίσεις στα social media.

Ήδη, η Κβίτκο έχει έξι εκατομμύρια ακόλουθους στο Instagram, ενώ φρόντισε να “ρίξει χολή” κατά της Κιμ, λέγοντας ότι “μου αρέσει η Κιμ Καρντάσιαν, αλλά δεν μου αρέσει να με συγκρίνουν με αυτή. Άλλωστε είναι πολύ πίσω μου”!

Η Κβίτκο είχε περάσει για κάποιο διάστημα και από τις ΗΠΑ, ωστόσο, όπως αποκάλυψε το 2016, όταν ήταν στο Μαϊάμι την λήστεψαν με την απειλή όπλου και τότε αποφάσισε να επιστρέψει στη Ρωσία, όπου και κάνει καριέρα.

Πηγή φωτος: Instagram

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 10:16