search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:37
MENU CLOSE

Κι όμως είναι αλήθεια! Ο Ορμπάν κατάφερε να εντυπωσιάσει μέχρι και τον Τσακ Νόρις (Video)

29.11.2018 16:48
Κι όμως είναι αλήθεια! Ο Ορμπάν κατάφερε να εντυπωσιάσει μέχρι και τον Τσακ Νόρις (Video) - Media

 

«Έχω διαβάσει τόσα πολλά για σένα που νιώθω σαν να σε ξέρω» τα λόγια του Τσακ Νόρις μόλις αντίκρισε τον πρωθυπουργό της Ουγγαρίας τον οποίο μάλιστα έσφιξε στην αγκαλιά του.

Οι δύο άντρες πέρασαν μαζί μια μέρα στη Βουδαπέστη με τον Ορμπάν να δείχνει να απολαμβάνει τη παρέα του γνωστού ηθοποιού, που έχει πρωταγωνιστήσει σε δεκάδες ανέκδοτα τα τελευταία χρόνια. Στη διάρκεια του καφέ που απολάμβαναν, ο Ούγγρος πρωθυπουργός εκμυστηρεύτηκε στον Τσακ Νόρις ότι δέχεται αρνητική κριτική που ξεπερνάει ακόμα κι αυτή που ασκείται στον Ντόναλτ Τραμπ!

Ακολούθως, ο ισχυρός άνδρας της Ουγγαρίας πήρε το τιμόνι και αφού ξενάγησε τον ηθοποιό στα στενά της πόλης και του τόνισε πως «είμαι μαχητής των δρόμων. Δεν προέρχομαι από ελίτ οικογένεια»…τον οδήγησε στους χώρους εκπαίδευσης της αντιτρομοκρατικής ομάδας της Ουγγαρίας.

Αφού παρακολούθησαν την εκπαίδευση των Ούγγρων αστυνομικών, ο Αμερικανός ηθοποιός εμφανίστηκε εντυπωσιασμένος απ’ αυτά που αντίκρισε. «Έχω δει αρκετές παρουσιάσεις αλλά αυτή ήταν η πιο εντυπωσιακή» σχολίασε ο Τσακ Νόρις που αποχαιρέτησε τον Ορμπάν ακριβώς με τον ίδιο αφοπλιστικό τρόπο με τον οποίο τον συνάντησε. Με μια σφιχτή αγκαλιά!

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:37