search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 14:34
MENU CLOSE

Τρόμος στην παραλία: Ξεβράστηκε «τέρας» από τη θάλασσα (Photos)

29.11.2018 17:13
Τρόμος στην παραλία: Ξεβράστηκε «τέρας» από τη θάλασσα (Photos) - Media
 
 
Μπροστά σε ένα αλλόκοτο και τρομακτικό εύρημα βρέθηκαν δύο γυναίκες, ενώ καθάριζαν παραλία κοντά στο σπίτι τους.
Η Χάνα Μέρι και η μητέρα της, καθαρίζοντας εθελοντικά την ακτή, μετά το πέρασμα καταιγίδας που σάρωσε την περιοχή, στη Νέα Ζηλανδία, διέκριναν τον σκελετό ενός απροσδιόριστου πλάσματος, με τρομακτικό στόμα, κοφτερά νύχια αλλά και ιδιαίτερα μεγάλα και μακριά άκρα..
Οι δύο γυναίκες φωτογράφισαν και ανήρτησαν τις εικόνες στο facebook, αναζητώντας απαντήσεις από κάποιον ειδικό. Κι ενώ η φαντασία οργίαζε με «τέρατα» των ωκεανών, το μυστήριο λύθηκε από έναν ειδικό επί των πλασμάτων της θάλασσας.
Όπως εξήγησε το συγκεκριμένο πλάσμα, που είχε παραμορφωθεί λόγω της αποσύνθεσης, ανήκει στο είδος Dipturus nasutus, ένα είδος σαλαχιού που ζει αποκλειστικά σχεδόν στα νερά που περιβάλουν τη Νέα Ζηλανδία, διευκρινίζοντας ότι τα χαρακτηριστικά του “άκρα”, βοηθούν στο ζευγάρωμα με τα θηλυκά.
Πηγή: enikos.gr/ANT1
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 11:18