search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 02:04
MENU CLOSE

Μπέτις – Ολυμπιακός: 1-0 (τελικό)

29.11.2018 17:46
Μπέτις – Ολυμπιακός: 1-0 (τελικό) - Media

 

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Μπέτις, σε ισπανικό έδαφος, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του Group F του UEFA Europa League, έχοντας ως στόχο το θετικό αποτέλεσμα.

Έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση στον όμιλο των «ερυθρολεύκων», όλα θα κριθούν την τελευταία αγωνιστική όπου και θα υποδεχθεί τη Μίλαν στο «Γ. Καραϊσκάκης», ωστόσο στόχος της ομάδας του Μαρτίνς είναι να φύγει αήττητη από το χορτάρι του «Estadio Benito Villamarín».

Από την άλλη, οι Ανδαλουσιανοί θα επιδιώξουν την νίκη ώστε να μην αντιμετωπίσουν πρόβλημα με την πρόκριση και κατ΄επέκταση να το κάνουν κατακτώντας την πρώτη θέση του ομίλου.

To live της αναμέτρησης:

6′ Πρώτο σουτ του αγώνα από τον Ανδρέα Μπουχαλάκη, που υπό καλές προϋποθέσεις έστειλε τη μπάλα ψηλά άουτ.

12′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό με τον Καμαρά να πιάνει τρομερό ευθύβολο σουτ αλλά η μπάλα πέρασε εκατοστά δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι. 

17′ ΠΕΝΑΛΤΙ για την Μπέτις. Ο διαιτητής είδε τράβηγμα του Σισέ στη μικρή περιοχή και έδειξε χωρίς δισταγμό την άσπρη βούλα. Κίτρινη κάρτα στον αμυντικό του Ολυμπιακού αλλά και στον Κώστα Φορτούνη για διαμαρτυρία.

18′ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΔΙΠΛΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ του ΣΑ! Ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων νίκησε και τον Κανάλες από τα 11 βήματα και στη συνέχεια της φάσης τον Σέρχιο Λεόν που στην επαναφορά δεν μπόρεσε να παραβιάσει την εστία των Πειραιωτών.

23′ Νέα αυστηρή κίτρινη κάρτα στον Ναουέλ.

24′ Νέα κάρτα στον Μπουχαλάκη αυτή τη φορα. Ο Ρώσος διαιτητής Καράσεφ -εκτός του πέναλτι- έχει δώσει 4 κάρτες, στα 5 φάουλ που έχει κάνει ο Ολυμπιακός.

29′ Απίστευτη χαμένη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό. Από εξαιρετική σέντρα του Τσιμίκα, ο Μπουχαλάκης έπιασε ανενόχλητος τη κεφαλιά στη καρδιά της μικρής περιοχής αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατήρι και πέρασε ελάχιστα άουτ.

35΄ Σουτ του Λο Σέλσο έξω από την περιοχή, δεν ανησυχεί ο Σα.

39′ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΕΤΙΣ. Ο Κανάλες είναι αυτός που με συρτό αριστερό διαγώνιο σουτ λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή του Ολυμπιακού, παραβιάζει την εστία του Σα, κάνοντας το 1-0 για τους γηπεδούχους.

43′ Νέα μεγάλη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό. Από την προβολή του Φορτούνη η μπάλα κατέληγε στα δίχτυα, αλλά από μηχανής Θεός ο Μεντί έδιωξε τη μπάλα πάνω στη γραμμή.

44′ Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Φορτούνη, διώχνει με υπερένταση ο γκολκίπερ της Μπέτις.

45′ Ο Σέρχιο Λεόν σουτάρει αλλά η μπάλα φεύγει ψηλά άουτ από την εστία.

ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

52′ Ο Κανάλες απειλεί και πάλι με σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή, με διπλή επέμβαση μπλοκάρει ο Σα.

58′ Αλλαγή για τον Ολυμπιακό με τον Γκερέρο να μπαίνει στη θέση του Μπουχαλάκη. Ο Φορτούνης επιστρέφει στη φυσική του θέση.

59′ ΔΟΚΑΡΙ για την Μπέτις. Ο Σανάμπρια προσπερνάει τον Βούκοβιτς σουτάρει δυνατά αλλά ο Σα αποκρούει ενστικτωδώς η μπάλα χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι και απομακρύνεται.

72′ Ο Βρουσάι στη θέση του Ναουέλ.

81′ Κλείνει τις αλλαγές του ο Μαρτίνς. Ο Νάτχο στη θέση του Γκιγιέρμε.

86′ Ψηλοκρεμαστό σουτ του Λο Σέλσο δεν ανησυχεί ο Σα.

88′ Φάση διαρκείας στα καρέ της Μπέτις έπειτα από κόρνερ του Ολυμπιακού, αλλά τελείωσε με το σουτ του Βούκοβιτς που πήγε ψηλά άουτ.

90′ Νέα διπλή επέμβαση του Σα που είναι από τους καλύτερους παίκτες του Ολυμπιακού. Τόσο ο Σανάμπρια όσο και ο Ινούι νικήθηκαν κατά κράτος από τον Πορτογάλο γκολκίπερ.

93′ Νέα μεγάλη χαμένη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό να ισοφαρίσει το παιχνίδι. Κεφαλιά του Σισέ λίγο έξω από την εστία της Μπέτις.

ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

 

Δείτε εδώ την ενδεκάδα που επέλεξε ο Πέδρο Μαρτίνς.

Νωρίτερα, οι γηπεδούχοι “απείλησαν” τους Πειραιώτες για την ατμόσφαιρα που θα συναντήσουν.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15