search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 18:30
MENU CLOSE

Το πάλεψε, αλλά λύγισε κόντρα στη Μπέτις ο Ολυμπιακός – Όλα για όλα στον τελευταίο αγώνα με τη Μίλαν

29.11.2018 20:01
Το πάλεψε, αλλά λύγισε κόντρα στη Μπέτις ο Ολυμπιακός – Όλα για όλα στον τελευταίο αγώνα με τη Μίλαν - Media

 

Με το κεφάλι ψηλά αποχωρούν οι παίκτες του Ολυμπιακού από το «Μπενίτο Βιγιαμαρίν» αφού μπορεί να ηττήθηκαν με 1-0 από την Μπέτις, αλλά κοίταξαν στα μάτια τους Ανδαλουσιανούς και κάλλιστα μπορούν να αισθάνονται αδικημένοι από το αποτέλεσμα, αφού είχαν πολύ μεγάλες ευκαιρίες για να φύγουν τουλάχιστον με το βαθμό της ισοπαλίας.

Η ατυχία και η επιθετική δυστοκία των «ερυθρολεύκων» που τους συνοδεύουν από την αρχή της χρονιάς, εμφανίστηκαν και επί ισπανικού εδάφους και τους στέρησαν την ευκαιρία να φύγουν με κάτι καλύτερο από το συγκεκριμένο παιχνίδι. Το μοναδικό γκολ στο παιχνίδι (Κανάλες) σφράγισε την πρόκριση της Μπέτις στην επόμενη φάση την ώρα που ο Ολυμπιακός για να προκριθεί, χρειάζεται πλέον νίκη με δύο γκολ διαφορά κόντρα στην Μίλαν, την τελευταία αγωνιστική στο «Γ. Καραϊσκάκης».

 

Ο αγώνας:

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς πατούσε πολύ καλύτερα στο χορτάρι του «Μπενίτο Βιγιαμαρίν» και είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων. Τα τρία αμυντικά χαφ σε συνδυασμό με τον Φορτούνη που δεν έπαιζε καθαρός επιθετικός αλλά γύρναγε και βοηθούσε ως δεκάρι, έκαναν τον Ολυμπιακό να κερδίζει αρκετές μάχες στο κέντρο και να μπορεί να παράγει μεγάλες ευκαιρίες.

Τέτοια ήταν του Φορτούνη, που είδε τον Μαντί να διώχνει τη μπάλα πάνω στη γραμμή και του Μπουχαλάκη που για λίγα εκατοστά δεν χρίστηκε σκόρερ με την κεφαλιά του να περνάει ελάχιστα άουτ, όπως και ο «κεραυνός» που είχε εξαπολύσει νωρίτερα ο Καμαρά!

Βέβαια η μεγαλύτερη ευκαιρία του πρώτου ημιχρόνου ανήκε στη Μπέτις που είδε τον Σα να νικάει από το σημείο του πέναλτι τον Κανάλες και στη συνέχεια της φάσης τον Σέρχιο Λεόν εξ επαφής.

Ωστόσο, οι γηπεδούχοι πήγαν προηγούμενοι στα αποδυτήρια με γκολ του Κανάλες, κόντρα στη ροή του αγώνα, την ώρα που ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να έχει παράπονα από τη διαιτησία του Ρώσου Καράσεφ, και για το «αυστηρό» πέναλτι που έδωσε αλλά και για την ευκολία που «κιτρίνιζε» τους παίκτες του Μαρτίνς.

Διαφορετική εικόνα στο δεύτερο ημίχρονο με τη Μπέτις να παίρνει τον έλεγχο του αγώνα και να έχει σημαντική ευκαιρία με τον Σαλάμπρια να διπλασιάσει τα τέρματά της αλλά το σουτ του, σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Έκτοτε, το ματς ισορρόπησε, ο Μαρτίνς έριξε στο παιχνίδι τους Γκερέρο, Βρουσάι και Νάτχο, οι «ερυθρόλευκοι» είχαν τις στιγμές τους με αποκορύφωμα την κεφαλιά του Σισέ στο 93’, αλλά το 1-0 έμεινε μέχρι το φινάλε. Η Μπέτις μπορεί να μην εκμεταλλεύτηκε τις αντεπιθέσεις της στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά το γκολ του Κανάλες αρκούσε για να της δώσει το εισιτήριο στην επόμενη φάση.

 

Δείτε εδώ το live του αγώνα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 18:29