search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 10:22
MENU CLOSE

Ντελιβεράς παρίστανε τον φρουρό του Τσίπρα (Photo)

30.11.2018 09:57
Ντελιβεράς παρίστανε τον φρουρό του Τσίπρα (Photo) - Media

 

Με το στόμα ανοιχτό έμειναν οι αστυνομικοί όταν διαπίστωσαν ότι ο άνθρωπος που εμφανιζόταν ως πράκτορας της ΕΥΠ και μέλος της φρουράς του Αλέξη Τσίπρα δεν ήταν παρά ένας πρώην ντελιβεράς με… ψώνιο να γίνει αστυνομικός!

Ένας άνδρας της τροχαίας φαίνεται ότι ενημέρωσε πως κάτι περίεργο συμβαίνει με έναν άνδρα που εμφανίζεται ως μέλος της φρουράς του Αλέξη Τσίπρα στην οδό Κηφισίας.

Ο τροχονόμος έδωσε περιγραφή του άνδρα και επι τόπου βρέθηκαν άνδρες της Ασφάλειας Αμπελοκήπων. Όταν έκαναν έλεγχο στον άνδρα διαπίστωσαν ότι είχε μαζί του ταυτότητα αστυνομικού, αλλά και ένα ψεύτικο πιστόλι.

Με έναν έλεγχο στην ταυτότητα του αστυνομικού που είχε μαζί του διαπιστώθηκε ότι αυτή ανήκε σε άλλον αστυνομικό ο οποίος είχε δηλώσει την απώλειά της το 2016.

Οι άνδρες της Ασφάλειας όπως ήταν φυσικό πέρασαν χειροπέδες στον 28χρονο και τον οδήγησαν στο Τμήμα.

Σύμφωνα με το protothema.gr πρόκειται για έναν πρώην ντελιβερά αλβανικής καταγωγής ο οποίος είπε στους αστυνομικούς ότι το όνειρό του ήταν να υπηρετήσει στο σώμα, αλλά δεν τα είχε καταφέρει.

Μέσα στο διαμέρισμα του βρέθηκαν: Μια αστυνομική κάρτα, φωτογραφίες ταυτότητας με αστυνομική στολή, κλειδιά από χειροπέδες, ένα πηλήκιο αστυφύλακα, ένα πορτοφόλι με το σήμα της Ελληνικής Αστυνομίας, πέντε κινητά τηλέφωνα και τσαντάκια που χρησιμοποιούν οι αστυνομικοί για να μεταφέρουν τον οπλισμό τους καθώς και τα κλειδιά από τα δυο πολυτελή αυτοκίνητα του, μάρκας Mercedes SLK και Jeep Cherokee.

Ο 28χρονος κατά την σύλληψη του προσπάθησε  να δικαιολογηθεί στους αστυνομικούς για τα ευρήματα που εντόπισαν στο σπίτι του, λέγοντας τους ότι μεγάλο του όνειρο, ήταν να γίνει αστυνομικός, δεν τα κατάφερε και έτσι προσπάθησε να γίνει από μόνος του…!

Οι αστυνομικοί ερευνούν τώρα τον υπολογιστή και τα κινητά του τηλέφωνα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 10:22