search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 05:17
MENU CLOSE

Μουρατίδης: «Δεν έχει χάσει κηδεία ο Μπιμπίλας» – Η σκληρή απάντηση του ηθοποιού

30.11.2018 10:42
Μουρατίδης: «Δεν έχει χάσει κηδεία ο Μπιμπίλας» - Η σκληρή απάντηση του ηθοποιού - Media

 

 

Ένας νέος πόλεμος ξέσπασε στη σόουμπιζ μετά το άρθρο που έγραψε στο blog του ο ραδιοφωνικός παραγωγός, Νίκος Μουρατίδης ο οποίος άσκησε δριμεία κριτική στον ηθοποιό Σπύρο Μπιπίλα με αφορμή τη συνεχή παρουσία του σε κηδείες.

Μάλιστα, δημοσίευσε και φωτογραφικό λεύκωμα με τις πολλαπλές εμφανίσεις του ηθοποιού της παράστασης «Μακρυκωσταίοι και Κοντογιώργηδες» σε εξόδιους ακολουθίες σχολιάζοντας: «Βρέθηκα σε μια παρέα και μια από τις κυρίες με ρώτησε:

«Εσύ που είσαι στον χώρο, για πες μου, ο Μπιμπίλας γιατί πάει σε όλες τις κηδείες;» Έμεινα να την κοιτάζω σαν χάνος. Μου εξήγησε, λοιπόν, ότι σε όλες τις κηδείες γνωστών ανθρώπων ο Σπύρος Μπιμπίλας είναι πάντα εκεί από τους πρώτους.

«Φαντάζομαι ότι θα ήταν όλοι φίλοι του, εκτός και αν έχει κάποιο θέμα – φετίχ με τις κηδείες γενικώς» συμπλήρωσε η παρατηρητική ομολογουμένως κυρία» ανέφερε στηναρχή της ανάρτησής του ο μάνατζερ καλλιτεχνών και συνέχισε: «Μπήκα στο google, πληκτρολόγησα «Σπύρος Μπιμπίλας κηδείες» και ξαναέμεινα με το στόμα ανοιχτό.

Είχε δίκιο η κυρία. Ο Σπύρος Μπιμπίλας ήταν σε όλες εκεί. Μα σε όλες! έγραψε…

Σε θέση μάχης

Έξαλλος ο ηθοποιός πήρε θέση… μάχης απέναντι στον Νίκο Μουρατίδη, απαντώντας του με σκληρή γλώσσα μέσω facebook. «Με αφορμή το σκωπτικό δήθεν και καθαρά ειρωνικό άρθρο για το ευαίσθητο θέμα των κηδειών τον πληροφορώ: Αγαπητέ μου, θα οφείλατε κι εσείς να τιμάτε με την παρουσία σας τον αποχαιρετισμό αυτών που τόσα χρόνια γράφατε γι’ αυτούς όταν ζούσαν, κι έτσι ζήσατε κι εσείς από αυτό.

Προσωπικά παρίσταμαι όχι μόνο στις κηδείες γνωστών αλλά και των παντελώς αγνώστων ηθοποιών που για κάποιους από αυτούς κάνουμε και έρανο για να κηδευτούν» άρχισε την ανάρτησή του ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος επί 25 χρόνια εκλέγεται στην προεδρία οργανισμών, όπως ο «Διόνυσος», το ΚΒΘΕ και σήμερα κατέχει τη θέση του προέδρου στο ΤΑΣΕΗ, και συνέχισε: «Δεν έχω τρέλα με τις κηδείες, αλλά τιμώ τους συναδέλφους μου.

Το ότι προέρχομαι από οικογένεια που είχε γραφείο κηδειών, επίσης με τιμά και με εξοικείωσε με την έννοια του θανάτου».

Πηγή: Espresso

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10