search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:52
MENU CLOSE

Η Τερέζα Μέι απειλεί να «ακυρώσει τα Χριστούγεννα» για το Brexit

30.11.2018 11:39
Η Τερέζα Μέι απειλεί να «ακυρώσει τα Χριστούγεννα» για το Brexit - Media

 

Οι υπεύθυνοι πειθαρχίας του Συντηρητικού κόμματος απειλούν να «ακυρώσουν τα Χριστούγεννα» προκειμένου να περάσουν τη συμφωνία της Τερέζα Μέι για το Brexit στη Βουλή των Λόρδων.

Οι Βρετανοί βουλευτές φοβούνται ότι θα αναγκαστούν να ακυρώσουν τις χριστουγεννιάτικες διακοπές τους στις 20 Δεκεμβρίου προκειμένου να ψηφίσουν για τη συμφωνία.

Βουλευτής δήλωσε σε βρετανική εφημερίδα: «Το μήνυμα είναι ψήφισε για τη συμφωνία ή μπορεί να μην δείτε τις οικογένειές σας για πολύ στις διακοπές».

Αλλά υπάρχει ένα πρόβλημα με την συγκεκριμένη απειλή. Για να ακυρώσει τις διακοπές για τα Χριστούγεννα, η Τερέζα Μέι θα χρειαστεί να κερδίσει ψήφους στο κοινοβούλιο και τα δεδομένα δείχνουν ότι δεν θα τις πάρει.

Οι υπεύθυνοι πειθαρχίας του Εργατικού κόμματος υποστήριξαν ότι πρόκειται για μια «ανόητη απειλή», υπονοώντας ότι οποιαδήποτε τέτοια πρόταση θα απορριφθεί.

Ο βουλευτής του Εργατικού Κόμματος Jim McMahon τόνισε: «Ψηφίστε για τη συμφωνία ή τα Χριστούγεννα θα το υποστούν… δύσκολα εμπνευσμένο μήνυμα».

Σε άλλα τρίμηνα, ο αγώνας ενάντια στην αντίδραση, σαν να νικήσει.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33