search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:30
MENU CLOSE

Παραλήρημα Τραμπ για «κυνήγι μαγισσών» σε βάρος του

30.11.2018 16:13
«Βόμβα» FBI: Ερευνά αν ο Τραμπ συνεργαζόταν με τη Ρωσία - Media
 
Από το Μπουένος Άιρες, όπου ξεκίνησαν σήμερα οι εργασίες της Συνόδου της G20, ο Ντόναλντ Τραμπ υπερασπίστηκε τον εαυτό του σε μια σειρά tweet που έστειλε, σχετικά με ένα σχέδιο για την εκμετάλλευση ακινήτων στη Ρωσία, καταγγέλλοντας ένα «κυνήγι μαγισσών».
 
Ο Μάικλ Κόεν, ο πρώην δικηγόρος και κάποτε πρόσωπο εμπιστοσύνης του Ρεπουμπλικανού προέδρου, παραδέχθηκε χθες ότι είπε ψέματα στο Κογκρέσο σχετικά με τις επαφές που είχε με Ρώσους σχετικά με το εν λόγω σχέδιο.
 
Η υπόθεση αυτή αυξάνει την πίεση στον πρόεδρο των ΗΠΑ, στο πλαίσιο της δαιδαλώδους έρευνας του ειδικού εισαγγελέα Ρόμπερτ Μάλερ για μια πιθανή συμπαιγνία με τη Ρωσία κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας του 2016.
 
«Α, το κατάλαβα! Ήμουν ένας πολύ καλός εργολάβος, που ζούσε ήρεμα τη ζωή του, όταν είδα τη χώρα μας να ακολουθεί τη λάθος κατεύθυνση (για να το πω ευγενικά). Αποφάσισα ενάντια σε όλους τους οιωνούς να είμαι υποψήφιος στις προεδρικές εκλογές και συνέχισα να ηγούμαι των επιχειρήσεών μου, με απόλυτα νόμιμο και ήρεμο τρόπο, όπως ανέφερα κατά τη διάρκεια της εκστρατείας μου» έγραψε ο πρόεδρος των ΗΠΑ.
 
«Εξέταζα αμυδρά να κατασκευάσω ένα κτίριο κάπου στη Ρωσία. Δεν διέθεσα καθόλου χρήματα, καμία εγγύηση και δεν έκανα αυτό το σχέδιο. Κυνήγι μαγισσών!» κατέληξε ο Τραμπ.
 

 
Σε αυτό το ολοένα και πιο απειλητικό δικαστικό πλαίσιο, ο Ντόναλντ Τραμπ αποφάσισε χθες να ακυρώσει την προγραμματισμένη συνάντησή του στο Μπουένος Άιρες με τον πρόεδρο της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν, μια ανατροπή που εξηγήθηκε από τη στρατιωτική κλιμάκωση μεταξύ της Ρωσίας και της Ουκρανίας.
 
ΑΠΕ-ΜΠΕ
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:29