search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:38
MENU CLOSE

Απίστευτο υβρεολόγιο από Μαραντόνα – Βρίζει θεούς, δαίμονες και τον…Αλεχάντρο Ντομίνγκεζ

30.11.2018 16:45
Απίστευτο υβρεολόγιο από Μαραντόνα – Βρίζει θεούς, δαίμονες και τον…Αλεχάντρο Ντομίνγκεζ - Media

 

Ο ορισμός του δεύτερου τελικού του Copa Libertadores μεταξύ Ρίβερ Πλέιτ και Μπόκα Τζούνιορς στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» έχει προκαλέσει έντονη δυσφορία όχι μόνο στις φιναλίστ αλλά εσχάτως και στον Ντιέγκο Μαραντόνα που εξέφρασε με άκομψο τρόπο την αντίθεσή του στον τόπο διεξαγωγής του ντέρμπι που καθηλώνει την ποδοσφαιρική υφήλιο!

«Σε αυτόν τον Αλεχάντρο Ντομίνγκες (σ.σ. ο πρόεδρος της Conmebol), έχω να τον ρωτήσω ένα πράγμα: τι στο διάβολο να κάνω αν η οικογένειά μου θέλει να δει το Ρίβερ-Μπόκα; Θα πρέπει να πάμε όλοι στην Μαδρίτη; Ξέρετε πόσο θα κοστίσει σε έναν φίλαθλο από την Αργεντινή όλο αυτό;» δήλωσε αρχικά ο κορυφαίος Αργεντινός ποδοσφαιριστής της ιστορίας αλλά στη συνέχεια προχώρησε σε ύβρεις.

«Λοιπόν, αγαπητέ πουτ@ν@ς γιε, φτιάξε ένα σχέδιο ασφαλείας και πήγαινε να κάνεις τον τελικό στο γήπεδο της Βέλες Σάρσφιλντ. Γιατί όχι; Η αλήθεια είναι πως αυτοί οι άνθρωποι είναι το πρόβλημα του ποδοσφαίρου.Δεν είναι σε θέση να υποστηρίξουν τα καθήκοντα που έχουν, μιλάμε για μία τρέλα. Δεν μπορώ να διανοηθώ πως ο Ντομίνγκες κάνει το γύρο του κόσμου και μιλάει για ποδόσφαιρο…» κατέληξε οργισμένος.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:38