search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:09
MENU CLOSE

«Άθλιες μεθοδεύσεις»

Δημοσιεύτηκε στο ΠΟΝΤΙΚΙ

τεύχος 2049
29/11/2018
02.12.2018 04:00
kinima-allagis_0.jpg

«Τα σχέδια του ΣΥΡΙΖΑ και του δεξιού παρακράτους αποκαλύφθηκαν» λέει το Κίνημα Αλλαγής

Σκελετούς από τις κομματικές ντουλάπες φέρνει στην επιφάνεια η δικογραφία που διαβιβάστηκε στη Βουλή, καθώς η πολιτική ζωή έχει αρχίσει και έχει… άρωμα από τις αρχές του 2000. Η πρόσφατη προφυλάκιση του Γιάννου Παπαντωνίου και της συζύγου του έφεραν στο επίκεντρο τις κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και, πλέον, η δικογραφία για το C4I, το περίφημο σύστημα ασφαλείας των Ολυμπιακών Αγώνων, βάζει στο κάδρο, διά της τεθλασμένης, ακόμα και τον Κώστα Σημίτη.

Ο πρώην πρωθυπουργός, ο οποίος παρέδωσε τα κλειδιά του Μαξίμου χωρίς να «σκάσουν» στα χέρια του τρανταχτά σκάνδαλα (όπως συνέβη στις δύο μετέπειτα κυβερνήσεις Καραμανλή), σήμερα μιλάει για σκοπιμότητες της προεκλογικής περιόδου και για δημόσιο βίο που «σύρεται στον βούρκο της συκοφαντίας». Την ίδια ώρα τις δικές της απαντήσεις επιχειρεί να δώσει και η Χαριλάου Τρικούπη (τι και αν η ταμπέλα δεν λέει ΠΑΣΟΚ, αλλά Κίνημα Αλλαγής) επιχειρώντας να προλάβει καταστάσεις και να βγει στην αντεπίθεση.

«Είναι επικίνδυνο για τη χώρα ο δημόσιος βίος να σύρεται στον βούρκο της συκοφαντίας και της λασπολογίας ενώ η κρίση είναι ακόμα παρούσα. Οι σκοπιμότητες της προεκλογικής περιόδου δεν πρέπει να μας οδηγήσουν σε περιπέτειες ανάλογες με αυτές που ζήσαμε και πληρώσαμε το 2015. Χρέος των κυβερνώντων είναι να παράγουν πολιτική για το μέλλον και όχι λάσπη για το παρελθόν. Όπως έχω δηλώσει, προσωπικές επιθέσεις εναντίον μου δεν με αγγίζουν» ανέφερε χαρακτηριστικά στη δήλωσή του ο Σημίτης.

Με σφοδρή επίθεση κατά της κυβέρνησης «υποδέχθηκε» το Κίνημα Αλλαγής τη δικογραφία για το C4I που διαβιβάστηκε στη Βουλή, υποστηρίζοντας πως «τα σχέδια του ΣΥΡΙΖΑ και του δεξιού παρακράτους αποκαλύφθηκαν» και τονίζοντας πως «η επίθεση κατά της παράταξής μας βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη».

Σύμφωνα με το Κίνημα Αλλαγής «επιστράτευσαν τώρα καταδικασμένο από τη δικαιοσύνη πρόσωπο – δήθεν μάρτυρα – που δηλώνει ότι “κατά πάσα πιθανότητα” ήξεραν, αλλά “δεν είναι σε θέση να γνωρίζει αν…” και άλλες απίθανες αστειότητες. Τα σχέδια του ΣΥΡΙΖΑ και του δεξιού παρακράτους αποκαλύφθηκαν και θα πέσουν στο κενό. Ο ελληνικός λαός θα τους καταδικάσει, όπως και τις άθλιες μεθοδεύσεις τους, που πλήττουν τη δικαιοσύνη και τη δημοκρατία».

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:03