search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 07:37
MENU CLOSE

Νέα αποκαρδιωτική εμφάνιση του Παναθηναϊκού εκτός έδρας – Ηττήθηκε και από τη Χίμκι

30.11.2018 19:14
Νέα αποκαρδιωτική εμφάνιση του Παναθηναϊκού εκτός έδρας – Ηττήθηκε και από τη Χίμκι - Media

 

Όσο δυνατός είναι στο φρούριο του ΟΑΚΑ, τόσο απογοητευτικός είναι μακριά από την έδρα του. Το προβληματικό του πρόσωπο μακριά από την Αθήνα εμφάνισε και στη Ρωσία ο Παναθηναϊκός. Η ομάδα του Πασκουάλ δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί ούτε την απουσία του παίκτη – βαρόμετρου για την Χίμκι, Σβεντ, και γνώρισε την 5η του ήττα στην Ευρωλίγκα, αυτή τη φορά με 76-68.

Οι πράσινοι ήταν πολύ κακοί στην άμυνα στο πρώτο ημίχρονο και στο δεύτερο μέρος μπορεί να βελτιώθηκαν αμυντικά αλλά ήταν τραγικοί στην επίθεση, με αποκορύφωμα το τρίτο δεκάλεπτο όπου σημείωσαν μόνο 7 πόντους με 3/15 εντός παιδιάς. Οι πρωταθλητές Ελλάδας είχαν σε πολύ καλή μέρα τους Τζέιμς Γκιστ (19 πόντους), Κιθ Λάνγκφορντ (17 πόντους) και Ματ Λοτζέσκι (12 πόντους) αλλά σε κάκιστη τον αρχηγό τους, Νικ Καλάθη που παρουσιάστηκε αγνώριστος με 1/9 σουτ (εκ των οποίων 0/5 τρίποντα) και 3 λάθη.

Από την άλλη, η ομάδα του Μπαρτζώκα ευτύχησε να έχει σε καλή κατάσταση τους Άντονι Γκιλ με 21 πόντους και Τζόρνταν Μίκι (με 14 πόντους) και Τζέκινς, με τη Χίμκι να παίζει κυρίως μέσα από το «ζωγραφιστό».

Μετά το σημερινό αποτέλεσμα, ο Παναθηναϊκός έχει ισάριθμες νίκες (5) και ήττες στη διοργάνωση.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 07:34