search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 04:10
MENU CLOSE

Ο Ξανθόπουλος απαντά στον Βουτσά για «τα χρήματα που έβγαζε από τις φωτογραφίες με τους θαυμαστές του»

01.12.2018 12:10
Ο Ξανθόπουλος απαντά στον Βουτσά για «τα χρήματα που έβγαζε από τις φωτογραφίες με τους θαυμαστές του» - Media

 

Πριν λίγες ημέρες ο Κώστας Βουτσάς μίλησε στην εκπομπή Ευτυχείτε της Κατερίνας Καινούριο και ανάμεσα σε άλλα ο ηθοποιός αποκάλυψε για τον συνάδελφό του Νίκο Ξανθόπουλο ότι κατά κάποιο τρόπο χρέωνε τις φωτογραφίες του στους θαυμαστές του.

«Ο Νίκος Ξανθόπουλος, τότε δεν υπήρχαν τα κινητά και είχε μαζί του ένα φωτογράφο με polaroid εκεί που πήγαιναν και έβγαζε ο φωτογράφος τη φωτογραφία και την έδινε στον θαυμαστή. Ρώταγε ο θαυμαστής τον Νίκο Ξανθόπουλο: «Πόσο κάνει;». «Τον φωτογράφο ρωτήστε» τους έλεγε. Ο φωτογράφος έλεγε 10 δραχμές, τις 8 τις έπαιρνε ο Ξανθόπουλος και τις 2 τις έδινε στον φωτογράφο. Εκατομμύρια έβγαλε! Μπράβο!», ανέφερε ο Κώστας Βουτσάς.

Μέσα από την εφημερίδα Espresso, το «παιδί του λαού» Νίκος Ξανθόπουλος δίνει τη δική του απάντηση για όσα ισχυρίστηκε για εκείνον ο Κώστας Βουτσάς: «Κακοήθειες! Ο καθένας, αγόρι μου, λέει ό,τι θέλει. Τι να πεις και τι να απαντήσεις…. Ακατανόητα πράγματα. Λες και έχουν πάθει τα μυαλά τους… Τι να πεις;», είπε χαρακτηριστικά. 

Πηγή: zappit

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15