search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 09:16
MENU CLOSE

Πένθος στη ΝΔ: «Έφυγε» ο Δημήτρης Παρράς

01.12.2018 13:58
Πένθος στη ΝΔ: «Έφυγε» ο Δημήτρης Παρράς - Media
 
Τραγικό παιχνίδι επεφύλασσε η μοίρα στον στενό συνεργάτη του Βουλευτή Χίου Νότη Μηταράκη, Δημήτρη Παρρά.
 
Το απόγευμα της Παρασκευής υπέστη ανακοπή με αποτέλεσμα να σωριαστεί στο έδαφος ενώ περπατούσε με τον Βουλευτή Χίου στην Αθήνα.
 
Αμέσως μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Αθήνας, όπου απλώς, δυστυχώς, διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
 
Ο Δημήτρης Παρράς γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ηλιούπολη με καταγωγή από την Αιτωλοακαρνανία και τη Φωκίδα και ήταν πατέρας ενός παιδιού.
 
Σπούδασε στο Αριστοτέλειο Παν. Θεσσαλονίκης Γαλλική Φιλολογία ενώ επίσης σπούδασε σε θέματα Τηλεπικοινωνιών και Εφαρμογών στους Η/Υ.
 
Διετέλεσε ειδικός γραμματέας στον Δήμο Ηλιούπολης από το 2006 έως το 2010 καθώς και διευθυντής του ιδιαίτερου γραφείου του τότε Υφ. Ανάπτυξης και νυν Βουλευτή Χίου Νότη Μηταράκη.
 
Ο κ. Μηταράκης αναφέρθηκε συγκλονισμένος στην απώλεια του μόλις 46 ετών συνεργάτη του, λέγοντας ότι «πριν από λίγο, εντελώς ξαφνικά απεβίωσε ο στενός μου φίλος και συνεργάτης Δημήτρης Παρράς. Είναι αδύνατον να περιγράψω τα αισθήματα μου.. Αιώνια σου η μνήμη Δημήτρη, θα στηρίξουμε την οικογένεια σου».
 
Πληροφορίες: politischios.gr
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 09:15