search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:43
MENU CLOSE

Σφοδρές αντιδράσεις της αντιπολίτευσης στην ομιλία Τσίπρα

01.12.2018 14:17
4638913.jpg

 

Έντονες ήταν οι αντιδράσεις των κομμάτων της αντιπολίτευσης στην ομιλία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στην Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ.

Συγκεκριμένα, η ΝΔ σημείωσε ότι «είναι η πρώτη φορά στην ιστορία που ένας πρωθυπουργός ζητά από τους πολίτες να θυμούνται μόνο τις τελευταίες 100 μέρες του και να ξεχάσουν τις 1306 που προηγήθηκαν», προσθέτοντας μάλιστα ότι «δυστυχώς για τον κ. Τσίπρα οι Έλληνες θυμούνται και τα ψέματα που είπε για να πάρει την εξουσία και την τεράστια ζημιά που προκάλεσε στη χώρα και τους πολίτες εδώ και 4 χρόνια. Ο κ. Τσίπρας δεν αντιλαμβάνεται προφανώς πως κάθε φορά που μιλά για τις δήθεν 100 μέρες εκτός μνημονίων, οι ‘Ελληνες εύχονται 100 να ‘ναι οι μέρες της κυβέρνησής του. Το πολύ…».

Από την πλευρά του, ο εκπρόσωπος τύπου του Ποταμιού, Δημήτρης Τσιόδρας, επισήμανε ότι «ο κ.Τσίπρας θέλει να ξεχάσει τα πρώτα τριάμιση χρόνια της διακυβέρνησής του και καλεί τους Έλληνες να κάνουν το ίδιο. Θέλει λοιπόν να μετράμε μόνο από τη στιγμή που άρχισε την προεκλογική του εκστρατεία. Οι πολίτες δεν ξεχνούν το κόστος των επιλογών του και ξέρουν επίσης καλά και την πραγματική αξία των υποσχέσεών του».

Επίσης, ο εκπρόσωπος τύπου του ΚΙΝΑΛ Παύλος Χρηστίδης υπογράμμισε ότι «μια νέα παρτίδα του πιγκ πογκ σκόπιμης πόλωσης με την ΝΔ, ξεκίνησε σήμερα ο κ Τσίπρας. Με στόχο να κρύψουν το πόσο μοιάζουν οι δεξιές και αδιέξοδες πολιτικές τους. Έκανε όμως ένα μικρό αλλά κρίσιμο λάθος. Γιατί η πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στους ανέργους, τους συνταξιούχους, τους μικρομεσαίους, την νέα γενιά δεν είναι ταξική, αλλά τοξική. Δέκα τους παίρνει με τα μέτρα του και ένα τους επιστρέφει».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:41