search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 08:54
MENU CLOSE

G20: Τελικά συναντήθηκαν Τραμπ-Πούτιν, αλλά… για λίγο

01.12.2018 16:42
Κρεμλίνο: Δεν έχουμε λάβει προτάσεις για πιθανή συνάντηση Πούτιν - Τραμπ - Media
 
Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν κι ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ είχαν μία σύντομη συνάντηση την Παρασκευή, στο περιθώριο της διάσκεψης των ηγετών της ομάδας των κρατών-μελών G20, σύμφωνα με τον αξιωματούχο του Κρεμλίνου Γιούρι Ουσάκοφ.
 
Ο Ουσάκοφ δήλωσε ότι συναντήθηκε με τον Σύμβουλο Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ, Τζον Μπόλτον, ενώ η Ρωσία και οι ΗΠΑ είναι έτοιμες για να συνεχίσουν τις επαφές τους. Ο ίδιος είπε ότι δεν είναι σίγουρος για το πότε θα ξανασυναντηθούν οι πρόεδροι Πούτιν και Τραμπ.
 
Εν τω μεταξύ, ο Μάικλ Κόεν πρώην προσωπικός δικηγόρος του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ είχε πληροφορήσει τον ίδιο για μία συζήτηση που είχε με το Κρεμλίνο, αναζητώντας βοήθεια για την κατασκευή ενός ουρανοξύστη στην Μόσχα, κατά την διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας για τις προεδρικές εκλογές του 2016, σύμφωνα με δικαστικό έγγραφο.
 
Ο Κόεν παράλληλα, “παρέμεινε σε στενή και συχνή επικοινωνία με στελέχη του Λευκού Οίκου και το νομικό σύμβουλο” του Τραμπ, ενώ προετοίμαζε τις ψευδείς δηλώσεις του στο Κογκρέσο σχετικά με τις επικοινωνίες που είχε με την Ρωσία, ανέφεραν οι δικηγόροι του Κόεν σε δικαστικό έγγραφο προς ομοσπονδιακό δικαστή του Μανχάτα, αργά χθες το βράδυ.
 
 
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 08:53