search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 20:36
MENU CLOSE

«Λύγισε» ο Τάσος Χαλκιάς στην εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» (Video)

02.12.2018 10:42
«Λύγισε» ο Τάσος Χαλκιάς στην εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» (Video) - Media

 

Μια ξεχωριστή βραδιά αφιερωμένη στον Μάριο Τόκα παρακολουθήσαμε το βράδυ του Σαββάτου στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλο “Στην υγειά μας ρε παιδιά”. Το παρών δίνουν τα παιδιά του, Άγγελος και Κώστας, ο επί χρόνια παραγωγός του Ηλίας Μπενέτος, ο στενός του φίλος Μηνάς Βηντιάδης, καθώς και φίλοι του και θαυμαστές.

Συνθέτης μεγάλων και διαχρονικών επιτυχιών, ο Μάριος Τόκας άφησε το δικό του στίγμα στην ιστορία του ελληνικού τραγουδιού και αποτέλεσε μια ξεχωριστή παρουσία στη δημοφιλή εκπομπή.

Τραγούδια του ερμήνευσαν επίσης οι: Δημήτρης Μπάσης, Μπάμπης Στόκας, Φωτεινή Δάρα, Δώρος Δημοσθένους, Ηρώ Σαϊα και Δήμητρα Σταθοπούλου.

Μάλιστα, όταν η Ηρώ Σαϊα τραγούδησε το “Άσπρο μαντήλι”, ο Τάσος Χαλκιάς «λύγισε» μην μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά του

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 20:36