search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:12
MENU CLOSE

Επίθεση ΝΔ στην κυβέρνηση, μέσω… Αλαβάνου: Τολμά να του απαντήσει;

02.12.2018 16:25
Επίθεση ΝΔ στην κυβέρνηση, μέσω... Αλαβάνου: Τολμά να του απαντήσει; - Media

 

Με μια εξαιρετικά αιχμηρή ανακοίνωση, η ΝΔ σχολίασε τα όσα ανέφερε ο Αλέκος Αλαβάνος για την κυβέρνηση, σε συνέντευξή του στο «Βήμα».

Συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων, ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε ότι η κυβέρνηση προσφέρει «κορδέλες και γλειφιτζούρια, ελπίζοντας να δελεάσει το εκλογικό σώμα» και απέρριψε το «θετικό κοινωνικό πρόσημο» με το οποίο χαρακτηρίζουν τα νομοθετικά μέτρα της κυβέρνησης τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Επίσης, επέρριψε στην κυβέρνηση ευθύνη για την «ατμόσφαιρα βούρκου» που έχει καλλιεργηθεί με «την σκανδαλολογία και τον αποπροσανατολισμό».

Σχολιάζοντας τα όσα είπε ο κ. Αλαβάνος η ΝΔ τόνισε:

«”Ο κ. Τσίπρας μέσα στην ατμόσφαιρα βούρκου που καλλιεργεί, προσφέρει προεκλογικές κορδέλες και γλειφιτζούρια, σαπίζοντας ακόμη και το ηθικό πλεονέκτημα της Αριστεράς”. Κατανοούμε τους λόγους που ο κ. Τσίπρας αποφεύγει να σχολιάσει τις ανακοινώσεις της Νέας Δημοκρατίας, αλλά γιατί άραγε δεν έχει το θάρρος να απαντήσει σε όσα είπε για εκείνον σήμερα ο άνθρωπος που τον έχρισε αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέκος Αλαβάνος;».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:12