search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 06:39
MENU CLOSE

«Ζωντανός» και στο «Βικελίδης» ο ΠΑΟ – Στο 1-1 με τον Άρη

02.12.2018 19:28
«Ζωντανός» και στο «Βικελίδης» ο ΠΑΟ - Στο 1-1 με τον Άρη - Media
 
Άρης και Παναθηναϊκός αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1 στο «Κλεάνθης Βικελίδης», στο ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι που είχε ωστόσο και αρνητικό πρωταγωνιστή τον διαιτητή Τζοβάρα με τον βοηθό Νικολακάκη…
 
Οι «κιτρινόμαυροι» κέρδισαν δύο πέναλτι, στο 5’ και το 14’, με το δεύτερο μάλιστα να είναι στην… φαντασία διαιτητή και βοηθού! Ο Γκάμα δεν μπόρεσε να νικήσει τον Διούδη στο πρώτο αλλά ο Γιουνές τα κατάφερε καλύτερα στη δεύτερη περίπτωση κι έτσι άνοιξε το σκορ για την ομάδα του. Μάλιστα, ο Βέλεθ είχε την ευκαιρία να «κλειδώσει» τη νίκη για λογαριασμό του Άρη, αλλά η κεφαλιά του στο 84ο λεπτό σταμάτησε στο δοκάρι της αντίπαλης εστίας!
 
Κι αφού δεν ήρθε το 2-0, ήρθε το 1-1 από το «τριφύλλι», που έπαιζε από το 89′ με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Μακέντα με δεύτερη κίτρινη κάρτα αλλά δεν είχε αφήσει το ματς… Με τον Μπουζούκη να ανατρέπεται καθαρά -αυτή την φορά- από τον Σιώπη, τον Τζοβάρα να υποδεικνύει την παράβαση και τον Χατζηγιοβάνη να στέλνει η μπάλα με εκτέλεση α λα Πανένκα στα δίχτυα του Κουέστα!
 
Διαμορφώνοντας στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων το τελικό 1-1, αποτέλεσμα που διατήρησε ταυτόχρονα τον Παναθηναϊκό στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας και τον Άρη στην πέμπτη.
 
Πηγή: sport-fm.gr
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 06:39