search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:55
MENU CLOSE

Τραγικό τροχαίο μέσα στη Λαμία – Σκοτώθηκε 20χρονος μετά από τρελή πορεία με το αυτοκίνητο του (Photos)

03.12.2018 08:29
Πολύ χιόνι προς Καρπενήσι – Στο πόδι ο κρατικός μηχανισμός  - Media

 

Έπεσε με δύναμη πάνω σε παρκαρισμένο αυτοκίνητο και στη συνέχεια προσγειώθηκε σε αυλή σπιτιού – Το 20χρονο παλικάρι σκοτώθηκε σε κοντινή απόσταση από το σπίτι του.

Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία στη Λαμία από το φοβερό τροχαίο δυστύχημα, που έγινε στις 7:00′ το απόγευμα της Κυριακής στην οδό Μητροπολίτου Δαμασκηνού, στην κάτω Νεάπολη Λαμίας.

Ο 20χρονος οδηγώντας το μπλε Saxo μετά από τρελή πορεία, εξετράπη της πορείας του και αφού χτύπησε στο πεζοδρόμιο, έπεσε με δύναμη πάνω στο κόκκινο παρκαρισμένο όχημα.

Στη συνέχεια το αυτοκίνητου του 20χρονου έπεσε πάνω σε τοίχο και τελικά προσγειώθηκε σε ακάλυπτο χώρο (αυλή) σπιτιού.

Ο ίδιος βρέθηκε από τους περίοικους που έτρεξαν έξω από το αυτοκίνητο βαρύτατα τραυματισμένος.

Ο 20χρονος οδηγός, ο οποίος φέρεται να μην είχε δίπλωμα, διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Λαμίας, όμως εκεί απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του, αφού κατά τη διαδρομή άφησε την τελευταία του πνοή.

Το θανατηφόρο τροχαίο έγινε κοντά στο σπίτι του νεαρού και στο σημείο, όπου έσπευσαν οι δικοί του άνθρωποι εκτυλίχθηκαν σκηνές αρχαίας τραγωδίας.

 

Πηγή: lamiareport.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:53