search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:57
MENU CLOSE

Πυροβολισμοί στην Ηλεία: Τραυμάτισε με καραμπίνα τον αδερφό του

03.12.2018 11:26
Πυροβολισμοί στην Ηλεία: Τραυμάτισε με καραμπίνα τον αδερφό του - Media

 

Παρολίγον οικογενειακή τραγωδία στα Καβάσιλα Δήμου Πηνειού, στην Ηλεία, πήγε να γραφτεί την Κυριακή όταν ένας 29χρονος πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα τον 33χρονο αδερφό του, τραυματίζοντας τον ευτυχώς ελαφρά στην ωμοπλάτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews.com, o τραυματίας μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Γαστούνης για την παροχή των πρώτων βοηθειών, όπου και πήρε εξιτήριο.

Σε βάρος του 29χρονου δράστη ο οποίος διαφεύγει της σύλληψης και αναζητείται στο πλαίσιο του αυτοφώρου, σχηματίσθηκε δικογραφία για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης και παράβαση του νόμου περί όπλων, ενώ τα αίτια του συμβάντος ακόμα παραμένουν άγνωστα.

Το σήμα της Αστυνομίας

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος ημεδαπού για επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράβαση του νόμου περί όπλων

Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πηνειού, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 29χρονου ημεδαπού, ο οποίος, έπειτα από διένεξη με 33χρονο αδελφό του, τον πυροβόλησε από μεγάλη απόσταση μία φορά με κυνηγετικό όπλο που κατείχε νόμιμα, τραυματίζοντας τον ελαφρά στην ωμοπλάτη.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β. στο Κέντρο Υγείας Γαστούνης όπου μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών αποχώρησε.

Πηγή: patrisnews.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:56