search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 13:39
MENU CLOSE

Συγκλονίζει η Μις Ελλάς 1988: Έμεινα καθηλωμένη σε καροτσάκι δύο χρόνια λόγω της νόσου του Bell (Photos)

03.12.2018 12:59
Συγκλονίζει η Μις Ελλάς 1988: Έμεινα καθηλωμένη σε καροτσάκι δύο χρόνια λόγω της νόσου του Bell (Photos) - Media

 

Στην εκπομπή «Πάμε Πακέτο» έκανε την εμφάνισή της η Μις Ελλάς 1988, Σύλβια Αντώναρου, η οποία δέχθηκε πρόσκληση για να παραλάβει πακέτο.

Πρόκειται για ένα γνωστό μοντέλο που περπάτησε σε πασαρέλες μεγάλων Ελλήνων σχεδιαστών την δεκαετία του ’90.

Η Σύλβια Αντώναρου αποκάλυψε στην Βίκυ Χατζηβασιλείου το σοβαρό πρόβλημα υγείας της που την άφησε καθηλωμένη για δύο χρόνια σε αμαξίδιο, καθώς «χτυπήθηκε» πριν από 15 χρόνια από τη νόσο Bell (πάρεση) κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης της.

Η Σύλβια Αντώναρου στέφθηκε Μις Ελλάς το 1988.

Μάλιστα, υποστήριξε ότι εξαιτίας αυτής της νόσου αναγκάστηκε να διακόψει την εγκυμοσύνη της στον έκτο μήνα.

«Έχω κάτσει στο αμαξίδιο, ήμουν κλινήρης γι’ αρκετό διάστημα. 15 χρόνια πριν, κατά τη διάρκεια της δεύτερης εγκυμοσύνης μου… Έχω γεννήσει 5 παιδιά, όχι 2, την Κατερίνα και τον Αντώνη. Απλά έχουν μεσολαβήσει τρεις αποβολές. Η τρίτη αποβολή ήταν και η πιο σημαντική για μένα γιατί ήταν και το αποτέλεσμα του ότι παρέμεινα στο κρεβάτι για ένα μεγάλο διάστημα», δήλωσε.

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε ότι εξαιτίας της νόσου χρειάστηκε να μείνει στο κρεβάτι εννέα μήνες.

«Έπαθα πάρεση κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και στον έκτο μήνα έπρεπε να κάνω διακοπή. Το έμβρυο πάτησε λίγο ψηλά και νέκρωσε τη δεξιά πλευρά με αποτέλεσμα να δημιουργήσει πάρεση ολικής δεξιάς πλευράς. Είχα μετατόπιση της λεκάνης, μια κύρτωση της αριστερής πλευράς, χρειάστηκε να μείνω εννέα μήνες στο κρεβάτι. Ξεκίνησα φαρμακευτική αγωγή, κέντρο αποκατάστασης…», πρόσθεσε.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 13:39