search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:59
MENU CLOSE

Πιάστηκε «κροκόδειλος-φονιάς»: Θα του ανοίξουν το στομάχι για να δουν αν κατασπάραξε ψαρά (Photos)

03.12.2018 14:19
Πιάστηκε «κροκόδειλος-φονιάς»: Θα του ανοίξουν το στομάχι για να δουν αν κατασπάραξε ψαρά (Photos) - Media

 

Ένα πραγματικό τέρας, έναν κροκόδειλο βάρους σχεδόν μισού τόνου και μήκους 4,5 μέτρων παγίδευσαν οι αρχές στις Φιλιππίνες και τώρα αρχίζει το δύσκολο μέρος της επιχείρησης: να διαπιστώσουν αν το τεράστιο ερπετό κατασπάραξε έναν ψαρά της περιοχής.

Το κυνηγητό για τον κροκόδειλο-φονιά άρχισε όταν στην όχθες ποταμού βρέθηκε το μακελεμένο πτώμα ενός 33χρονου ψαρά, στην περιοχή Παλαουάν της χώρας, με το χέρι και το ένα πόδι του θύματος να μη βρίσκονται πουθενά.

Τελικά, μετά από κυνήγι τριών ημερών το τέρας πιάστηκε και τώρα οι ειδικοί έχουν το μακάβριο καθήκον να ανοίξουν το στομάχι του κροκοδείλου και να διαπιστώσουν αν αυτό το ερπετό σκότωσε τον άτυχο ψαρά.

Ντόπιοι μάρτυρες εξέφρασαν την ανακούφισή τους για τη σύλληψη του ερπετού, καθώς θεωρούν βέβαιο ότι αυτό κατασπάραξε τον 33χρονο και ο κόσμος της περιοχής ζούσε στον τρόμο.

Πηγή: Daily Mail

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:57