search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 10:32
MENU CLOSE

Μαρτυρία-«αίνιγμα» για το θάνατο της φοιτήτριας στη Ρόδο: «Θα μάθετε πολύ σύντομα τι συνέβη» (Video)

03.12.2018 14:34
Ανατροπή στην υπόθεση της δολοφονίας της φοιτήτριας: Μαρτυρίες και για τρίτο πρόσωπο - Media

 

Καθώς οι αρχές εντείνουν τις προσπάθειές τους να αποκαλύψουν τα πραγματικά γεγονότα πίσω από το θάνατο της 21χρονης φοιτήτριας στη Ρόδο, φαίνεται ότι σιγά-σιγά τα στόματα ανοίγουν και οι μαρτυρίες πολλαπλασιάζονται

Μία άκρως αινιγματική δήλωση έκανε στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ ένας συμφοιτητής της άτυχης 21χρονης που βρέθηκε νεκρή στη Ρόδο.
 
Συγκεκριμένα, ο συμφοιτητής της 21χρονης υποστήριξε ότι δυο μέρες προτού εντοπιστεί το πτώμα της άτυχης φοιτήτριας, τον πλησίασε κάποιος στο πανεπιστήμιο και τον ρώτησε αν έχει δει την Ελένη ή μια άλλη κοπέλα με την οποία έκαναν αρκετή παρέα τον τελευταίο καιρό.
 
Τότε, εμφανίστηκε στη λέσχη του πανεπιστημίου η συγκεκριμένη φίλη της Ελένης και όταν την ρώτησαν αν έχει νέα της απάντησε αινιγματικά: «Θα μάθετε πολύ σύντομα τι συνέβη στην Ελένη». Στη συνέχεια δεν είπε τίποτα άλλο και έφυγε από τη λέσχη.
 

Πηγή: enikos.gr/ΣΚΑΪ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 10:32