search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:29
MENU CLOSE

Απίστευτη επίθεση Μίκη Θεοδωράκη κατά Κουμεντάκη-Τσίπρα: Το έργο μου είναι υπό διωγμόν

03.12.2018 16:09
Ξέσπασμα Μίκη Θεοδωράκη για την επίσκεψη Μέρκελ: Ήρθε να ελέγξει τα αποκαϊδια - Media

 

Σφοδρή επίθεση κατά του διευθυντή της Λυρικής Σκηνής Γιώργου Κουμεντάκη, αλλά και του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε με δήλωσή του ο γνωστός συνθέτης Μίκης Θεοδωράκης.

Συγκεκριμένα, ο κ. Θεοδωράκης με δήλωση που ανέβηκε στον προσωπικό του ιστοχώρο ανέφερε ότι «καταγγέλλω στον Ελληνικό Λαό και στους φίλους της μουσικής μου στο εξωτερικό ότι το έργο μου έχει γίνει και πάλι αντικείμενο διωγμού.

Αυτή τη φορά από μέρους του διορισμένου από την παρούσα κυβέρνηση κυρίου Κουμεντάκη, Διευθυντή της Λυρικής Σκηνής.
 
Η δίωξη και ο αποκλεισμός μου από έναν Δημόσιο Οργανισμό θεωρώ ότι γίνεται με τρόπο αυθαίρετο, καταχρηστικό και προ παντός ανεξάρτητο από την αποτίμηση της αξίας της καλλιτεχνικής προσφοράς μου.
 
Πρόκειται για αποκυήματα προσωπικού πάθους και μισαλλοδοξίας που όμως -μεταξύ άλλων- εκθέτουν την κυβέρνηση του κ. Τσίπρα, γιατί μπορεί να εκληφθούν ως πράξης εκδίκησης λόγω των γνωστών πολιτικών μου πεποιθήσεων και θέσεων».
 
Πληροφορίες αναφέρουν ότι η έκρηξη του Μίκη Θεοδωράκη οφείλεται στο γεγονός ότι εδώ και χρόνια δεν έχει ανέβει κάποιο έργο του στη Λυρική Σκηνή.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:21