search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 23:48
MENU CLOSE

Καταπέλτης ο ανακριτής για το θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου: Πέθανε από το ξύλο

03.12.2018 17:32
Ζακ Κωστόπουλος: Στο εδώλιο έξι κατηγορούμενοι για τον θάνατό του - Media
 
Βαρύτατες κατηγορίες αντιμετωπίζουν οι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση του θανάτου του Ζακ Κωστόπουλου στην οδό Γλάδστωνος, σύμφωνα με πληροφορίες από την αναφορά του ανακριτή που χειρίζεται την υπόθεση
 
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το κατηγορητήριο κατά των αστυνομικών που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση του Ζακ Κωστόπουλου αναφέρεται σε χτυπήματα που δέχθηκε το θύμα από κατηγορουμένους στην υπόθεση.
 
Η αναφορά σχετίζεται όχι μόνον με τους αστυνομικούς αλλά για όλους τους κατηγορουμένους στους οποίους αποδίδονται πράξεις (κλωτσιές, παρατεταμένο πάτημα του χεριού, πάτημα με το πόδι), οι οποίες προκάλεσαν όπως σημειώνεται «σε αυτόν σωματική βλάβη, η οποία ήταν αυξημένη, λόγω της κατάστασης στην οποία είχε περιέλθει».
 
Με βάση δε το πόρισμα της ιατροδικαστικής έκθεσης, το κατηγορητήριο συνάγει ότι «Συνεπεία των κακώσεων αυτών ήτοι των προκληθέντων πολλαπλών και διάσπαρτων τραυμάτων που οφείλονται στη συγκλίνουσα συμπεριφορά τόσο δική σου, όσο και όλων των συγκατηγορουμένων σου και του μηχανισμού στρες, δηλαδή της αντίδρασης του οργανισμού του θύματος, προκειμένου να αντιμετωπίσει αυτά, προκλήθηκαν ισχαιμικού τύπου αλλοιώσεις του μυοκαρδίου οι οποίες συνδέονται αιτιωδώς με τα ανωτέρω τραύματα και οδήγησαν στο θάνατο του ανωτέρω».
 
Υπενθυμίζεται ότι προθεσμία για τις 12 Δεκεμβρίου ζήτησαν και έλαβαν από τον ανακριτή της υπόθεσης του θανάτου του Ζακ Κωστόπουλου, οι 4 αστυνομικοί σε βάρος των οποίων απαγγέλθηκε κατηγορία για «θανατηφόρα σωματική βλάβη».
 
Πληροφορίες: kathimerini.gr
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 23:38