search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:54
MENU CLOSE

Τα μηνύματα Παναθηναϊκού, ΠΑΟΚ για την παγκόσμια ημέρα ατόμων με αναπηρία

03.12.2018 17:55
Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ με πάνω από 300 επιλογές από το Pamestoixima.gr - Media

 

Η 3η Δεκεμβρίου είναι αφιερωμένη παγκοσμίως στα άτομα με αναπηρία και δύο από τις ΚΑΕ της Basket League, ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ, είχαν ένα μήνυμα να στείλουν μέσω των social media για τη συγκεκριμένη μέρα. “Δεν πρέπει να τα παρατάμε ΠΟΤΕ, όσες κι αν είναι οι δυσκολίες που μας προκύπτουν”, έγραψε μεταξύ άλλων ο Παναθηναϊκός. “Είναι μία πολύ καλή ευκαιρία να κοιτάξουμε λίγο πιο προσεκτικά δίπλα μας”, έγραψε από τη μεριά του ο ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά το μήνυμα που ανάρτησε ο Παναθηναϊκός στο Instagram:

“Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία σήμερα, μία ημέρα αφιερωμένη στους συνανθρώπους μας με τις ειδικές ικανότητες και την τεράστια ψυχική δύναμη. Αφιερωμένη σε εκείνους που μας παραδίδουν καθημερινά μαθήματα ζωής, με βασικότερο το ότι δεν πρέπει να τα παρατάμε ΠΟΤΕ, όσες κι αν είναι οι δυσκολίες που μας προκύπτουν. Γι’ αυτό και, όχι μόνο σήμερα, αλλά κάθε μέρα, πρέπει να τους σκεφτόμαστε και να είμαστε δίπλα τους”.

Το μήνυμα του ΠΑΟΚ στο Facebook:

“Παγκόσμια ημέρα ατόμων με αναπηρία σήμερα και είναι μία πολύ καλή ευκαιρία να κοιτάξουμε λίγο πιο προσεκτικά δίπλα μας. Όλους αυτούς τους συνανθρώπους μας, τους μαχητές της ζωής, ανθρώπους με ειδικές ικανότητες και τεράστια ψυχή, που έχουν ανάγκη ένα χαμόγελο, ένα χάδι και κυρίως την ειλικρινή προσοχή μας. Στο πρόσωπο του Γιαννάκη μας, αντικατοπτρίζονται όλοι οι μαχητές της ζωής. Ο δικός τους αγώνας είναι πολύ πιο δύσκολος από ένα ντέρμπι και πολύ πιο σημαντικός από μία απλή νίκη…”.

Πηγή: Sport24

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:52