search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 02:15
MENU CLOSE

Διεθνείς ειρωνείες για τον ισχυρισμό Άνθιμου ότι η Γη είναι ο μόνος πλανήτης (Photo)

03.12.2018 19:27
Διεθνείς ειρωνείες για τον ισχυρισμό Άνθιμου ότι η Γη είναι ο μόνος πλανήτης (Photo) - Media

 

Χωρίς ο ίδιος να κάνει κάποιο σχόλιο, ο διάσημος εξελικτικός βιολόγος Ρίτσαρντ Ντόκινς αναδημοσίευσε στην σελίδα του στο Facebook ρεπορτάζ ξένου μέσου που αναφερόταν στον πρόσφατο ισχυρισμό του μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Άνθιμου, ότι δεν υπάρχει άλλος πλανήτης εκτός της Γης.

Ο Ντόκινς, ο οποίος είναι γνωστός μαχητικός άθεος (έχει γράψει το διαβόητο βιβλίο «Η πλάνη του Θεού»…), αναδημοσίευσε ρεπορτάζ του σάιτ The Friendly Atheist (O Φιλικός Άθεος), με τίτλο: «Ελληνορθόδοξος Μητροπολίτης ισχυρίζεται ότι η Γη είναι ο μοναδικός πλανήτης του σύμπαντος».

Αξίζει να σημειωθεί ότι μεταξύ των εκατοντάδων σχολίων στην ανάρτηση του Ντόκινς υπάρχει και ένα άκρως ενδιαφέρον που σημειώνει ότι «οι Έλληνες ήταν εκείνοι που βρήκαν τον όρο “πλανήτης” που σημαίνει περιπλανόμενος, αφού άλλαζαν εμφανώς θέση στο στερέωμα»…

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:48