search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 09:45
MENU CLOSE

Αγχώθηκαν, αλλά συνεχίζουν απτόητοι ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός

03.12.2018 19:38
Αγχώθηκαν, αλλά συνεχίζουν απτόητοι ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός - Media

ΠΑΟΚ (περισσότερο) και Ολυμπιακός (λιγότερο) αγχώθηκαν αλλά τελικώς νίκησαν Λαμία και Παναιτωλικό αντίστοιχα και έδειξαν αμφότερες τη δίψα τους για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Το πρώτο γκολ του Βαρέλα στο φετινό πρωτάθλημα αποδείχθηκε χρυσό για τον κακό ΠΑΟΚ που απέδρασε με το πολύτιμο 1-0 από την έδρα της Λαμίας. Οι γηπεδούχοι -και όχι μόνο- φωνάζουν δικαίως για τη φάση του 12ου λεπτού όπου δεν της δόθηκε πέναλτι σε απλωμένο χέρι του Βιεϊρίνια, την ώρα που οι Θεσσαλονικείς διαμαρτύρονται για την αυστηρή αποβολή με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Κάνιας, σε μια διεκδίκηση της μπάλας με τον Δημούτσο.

Η Λαμία γενικώς έβαλε δύσκολα στον ΠΑΟΚ, είχε δοκάρι, αλλά δεν κατάφερε τελικά να εκμεταλλευτεί την αριθμητική της υπεροχή για πάνω από μισή ώρα αγώνα. Το γκολ του Βαρέλα στο 54’ κρατάει τον «δικέφαλο του Βορρά» στην κορυφή του πρωταθλήματος, διατηρεί το αήττητό του αλλά και τη διαφορά με τον δεύτερο Ολυμπιακό στους έξι βαθμούς, μετά το 2-1 των Πειραιωτών επί του Παναιτωλικού.

Η ομάδα του Μαρτίνς επικράτησε πολύ πιο εύκολα απ’ ότι δείχνει το τελικό σκορ κι αυτό χάρη στο ορμητικό ξεκίνημά του. Ο Ποντένσε άνοιξε το σκορ στο 11ο λεπτό ενώ μόλις στο 25’ ο Γκερέρο σε κενή εστία από κεφαλιά πάσα του εκτεθειμένου οριακά Βούκοβιτς έκανε το 2-0.

Στη συνέχεια οι «ερυθρόλευκοι» έχασαν σωρεία ευκαιριών και καθησύχασαν μόλις οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες από το 53’ λόγω δεύτερης κίτρινης κάρτας στον Χαντάκια. Σε μια ξαφνική αντεπίθεση όμως, η ομάδα του Δέλλα βρήκε το γκολ με τον Καμαρά που έπιασε στον ύπνο την άμυνα του Ολυμπιακού, άφησε πίσω του τον αργό Βούκοβιτς και με υποδειγματικό πλασέ νίκησε τον Σα.

Το γκολ της ομάδας του Αγρινίου άγχωσε τους γηπεδούχους που ωστόσο, δεν κινδύνεψαν στη συνέχεια και τελικώς πήραν τη νίκη με 2-1 και παραμένουν στο κυνήγι του ΠΑΟΚ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 09:41