search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:22
MENU CLOSE

Λουτσέσκου: «Θα προτιμούσα να έδινε το πέναλτι της Λαμίας ο διαιτητής, μετά μας διέλυσε»

03.12.2018 20:19
Επίσημα τέλος ο Λουτσέσκου: Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ - Media

 

Νίκη τίτλου χαρακτήρισε τη σημερινή για τον ΠΑΟΚ ο Ραζβάν Λουτσέσκου, παραδεχόμενος ότι η Λαμία δικαίως «φωνάζει» για πέναλτι και τονίζοντας πως ο ρέφερι Τσαμούρης στη συνέχεια αδίκησε την ομάδα του.

Ιδιαίτερα ικανοποιημένος, δεδομένων των συνθηκών που υπήρχαν, από τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Λαμίας δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ο Ραζβάν Λουτσέσκου. Με τον Ρουμάνο τεχνικό να αναφέρεται παράλληλα στις αποφάσεις του διαιτητή Αλέξανδρου Τσαμούρη και να τονίζει πως θέλει να παραμείνει ο Βαρέλα στον «δικέφαλο του Βορρά»…

Αναλυτικά όσα είπε ο Λουτσέσκου:

Για το παιχνίδι: «Ήταν μια τεράστια νίκη, επειδή πιστεύω ότι ήταν το πιο δύσκολο ματς έτσι όπως εξελίχθηκε η αναμέτρηση. Τρεις σημαντικοί βαθμοί , είναι το τέλος του έτους, υπάρχει κούραση ενώ είχαμε ένα κουραστικό ταξίδι από το Λονδίνο. Είναι ξεκάθαρο ότι αν θέλουμε τον τίτλο, πρέπει να κάνουμε τέτοιες νίκες, να δείξουμε θέληση και να κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για τους τρεις βαθμούς. Υπάρχουν αγώνες που είναι ντέρμπι, όπου η ατμόσφαιρα είναι ιδιαίτερη, ωστόσο υπάρχουν και παιχνίδια για τους προπονητές που οι τρεις βαθμοί είναι το πιο σημαντικό. Οι παίκτες μου έδειξαν ότι ήθελαν τους τρεις βαθμούς, είτε έπαιζαν καλά είτε άσχημα».

Για το πέναλτι που ζητάει η Λαμία στην φάση με τον Βιεϊρίνια: «Ήταν πέναλτι για την Λαμία χωρίς να το σχολιάσω παραπάνω. Θα προτιμούσα να δώσει το πέναλτι, γιατί ενδεχομένως στη ροή να κατάλαβε ο ρέφερι ότι ήταν λάθος η απόφαση και μετά μας… διέλυσε! Δυο κίτρινες χωρίς λόγο στον Κάνιας, μια απίστευτη κόκκινη που δεν δόθηκε στον Μπαράλες και στο δεύτερο μέρος ίσως κερδίσαμε μόνο δυο φάουλ».

Για τον Ουάρντα: «Ενδεχομένως θα παίξει και σε τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι. Προσπαθούμε πολύ να γίνει ο παίκτης που θα βοηθάει την ομάδα. Είναι σε διαδικασία κατανόησης αυτού που θέλουμε».

Για το γκολ του Βαρέλα αλλά και για το συμβόλαιο του: «Και οι δυο κεντρικοί αμυντικοί μας πάλεψαν σήμερα. Δεν διαχειρίζομαι εγώ αυτή την κατάσταση. Ο Βαρέλα είναι παίκτης σημαντικός, τον θέλω στην ομάδα να συνεχίσει. Είναι ένας άνθρωπος που αγαπάει την ομάδα που βρίσκεται καιρό εδώ, θα αρχίσουν οι διαπραγματεύσεις και πιστεύω ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα».

Για την κατάσταση των Πέλκα – Πασχαλάκη: «Ο Πέλκας βγήκε εκτός επειδή δεν αισθανόταν καλά. Ταλαιπωρείται από μια ίωση και είχε χάσει αρκετή ενέργεια. Για τον Πασχαλάκη χρειάζεται χρόνος, για να δούμε πως θα είναι τις επόμενες μέρες».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:22