search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 06:54
MENU CLOSE

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση του φόνου της 21χρονης φοιτήτριας – Διώξεις στους δύο φερόμενους ως δράστες

04.12.2018 06:26
Σοκαρισμένη φοιτήτρια στη Βρετανία – Ο συγκάτοικός της τη βιντεοσκοπούσε στην τουαλέτα! (Video) - Media

 

Διαρκείς είναι πλέον οι εξελίξεις από τις έρευνες για το θάνατο της 21χρονης φοιτήτριας στη Ρόδο, καθώς οι δύο φερόμενοι ως δράστες οδηγήθηκαν με άκρα μυστικότητα στον εισαγγελέα και σε βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για βιασμό και ανθρωποκτονία.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, την Τετάρτη οι δύο νεαροί αναμένεται να οδηγηθούν στον ανακριτή.

Νωρίτερα έγινε γνωστό ότι ο ένας εκ των δύο υπόπτων, 21 ετών και ελληνικής καταγωγής, αρνείται κάθε εμπλοκή του με την υπόθεση και «τα ρίχνει» στον δεύτερο ύποπτο, ένας 19χρονο αλβανικής καταγωγής.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη «Ροδιακή», ο νεαρός Ροδίτης, αρνείται κατηγορηματικά την εμπλοκή του στη δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας, ενώ ο 19χρονος Αλβανός φέρεται να ομολόγησε τη συμμετοχή του.

Όπως έγινε γνωστό ο 21χρονος ζήτησε δια του συνηγόρου του 48ωρη προθεσμία, προκειμένου να απολογηθεί.

Οι δύο δράστες, ένας Έλληνας κι ένας Αλβανός, φέρονται να χτύπησαν την κοπέλα με σιδερένιο αντικείμενο αφότου αυτή αρνήθηκε να συνευρεθεί σεξουαλικά μαζί τους.

Δίνοντας ακόμα πιο τραγική διάσταση στην δολοφονία, η φοιτήτρια φαίνεται πως ήταν ζωντανή όταν οι δράστες την πέταξαν στην θάλασσα στην περιοχή της Λίνδου, καθώς ο ιατροδικαστικός έλεγχος καταδεικνύει πως είχε νερό στα πνευμόνια της.

Οι δύο άνδρες αλληλοκατηγορούνται για το ποιος είναι ο κύριος υπεύθυνος του εγκλήματος.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 06:53