03/04/2020 11:23:15

Αυτός είναι ο πιο επιτυχημένος Youtuber: Είναι μόλις επτά χρονών και έχει βγάλει 19,3 εκατ. ευρώ 

Αυτός είναι ο πιο επιτυχημένος Youtuber: Είναι μόλις επτά χρονών και έχει βγάλει 19,3 εκατ. ευρώ  - Media

 

Το Youtube είναι επάγγελμα! Εδώ και σχεδόν δέκα χρόνια τώρα. Oι Youtubers είναι πάρα πολύ ανά τον κόσμο ενώ πολλοί απ’αυτούς θησαυρίζουν αφού πληρώνονται και από το διαδίκτυο αλλά και από τις διάφορες χορηγίες που έχουν. 

Ένας από τους πιο πετυχημένος Youtuber είναι ο Ράιαν που έχει στον τραπεζικό του λογιαριασμό 19,3 εκατ. ευρώ. Ο μόλις επτά ετών Ράιαν από τις ΗΠΑ κατάφερε να βγάλει αυτό το ποσό μέσα σε ένα μόνο χρόνο. Το ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι ότι ο Ράιαν «έγραψε» αυτό το ποσό από τα βίντεο που ανεβάζει στο YouTube.

Ο επτάχρονος είναι ο πρωταγωνιστής της σειράς βίντεο με τίτλο Ryan ToysReview στα οποία παρουσιάζει τις κριτικές του για διάφορα παιχνίδια και σύμφωνα με το περιοδικό Forbes είναι στην κορυφή της λίστας των YouTubers με τα περισσότερα κέρδη για το διάστημα Ιούνιος 2017-Ιούνιος 2018.

Ο Ράιαν έχει 17 εκατομύρια ακολούθους στο κανάλι του με τα βίντεο του να έχουν συγκεντρώσει περίπου 26 δισεκατομμύρια views.

Σύμφωνα με το Forbes λόγω της ηλικίας του Ράιαν, το 15% των κερδών του τοποθετείται σε έναν ειδικό λογαριασμό που θα μείνει κλειδωμένος μέχρι την ενηλικίωσή του.

Δείτε μερικά από τα πιο επιτυχημένα βίντεό του

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.