search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 14:58
MENU CLOSE

Υιοθέτησε παιδάκι η Ευδοκία Ρουμελιώτη: «Περιμένω πότε θα με πει μαμά»! (Video)

04.12.2018 08:52
Έδινε ρέστα σε πλαστά ευρώ στους πελάτες του στη λαϊκή - Media

 

Στην υιοθεσία ενός μικρού αγοριού προχώρησε πρόσφατα η Ευδοκία Ρουμελιώτη και ο σύζυγός της. Πρόκειται για μια πράξη αγάπης που είχε δηλώσει και στο παρελθόν ότι σκοπεύει να κάνει με τον αγαπημένο της ώστε να μεγαλώσουν κι άλλο την οικογένειά τους. Η διαδικασία έχει ολοκληρωθεί και ο μικρός βρίσκεται ήδη στο σπίτι τους. Κυριότερο μέλημα της γνωστής ηθοποιού είναι -όπως λέει- να την πει «μαμά»!

«Θέλω να πω ότι γονιός δεν είναι μόνο αυτός που γεννάει ένα παιδί, είναι αυτός που μεγαλώνει ένα παιδί. Εγώ πήρα την απόφαση με τον άντρα μου να μεγαλώσουμε την οικογένειά μας και υιοθετούμε ένα παιδάκι τώρα. Νομίζω ότι είναι ό,τι καλύτερο έχουμε κάνει και αυτό έχει βελτιώσει πολύ και τη σχέση μας, και τη σχέση με τον εαυτό μας και τη σχέση με τα παιδιά μας. Υπάρχει πολύ μεγάλη ανάγκη και υπάρχουν πολλά παιδιά που έχουν ανάγκη μια οικογένεια. Τα νοσοκομεία είναι γεμάτα. Δεν ξέρω από πού είναι αυτό το παιδάκι, το βρήκαμε στο νοσοκομείο».

Η διαδικασία της υιοθεσίας ολοκληρώθηκε και η Ευδοκία είπε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day: «Ολοκληρώθηκε η διαδικασία της υιοθεσίας και έχουμε το παιδί στο σπίτι. Τώρα έχουμε πια 4 παιδιά με τον σύζυγό μου.Το παλέψαμε δυο χρόνια για την υιοθεσία, δεν είναι εύκολο, αλλά ήταν κάτι που θέλαμε πολύ και εγώ και ο σύζυγός μου και τα παιδιά μας. Ο μικρός μας γιος δεν πέρασε αυτό που συνήθως συμβαίνει στις οικογένειες με το να φουσκώσει η κοιλίτσα. Ήρθε κατ’ ευθείαν ένα παιδί στο σπίτι. Ο νέος μας γιος είναι λίγο μικρότερος από τον Δημήτρη μου. Τον έχουμε βαφτίσει και έχει πάρει το όνομα Μάριος».

Δείτε όλα όσα είπε η στο ακόλουθο βίντεο

 

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 14:58