search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 22:05
MENU CLOSE

Άφησε το μοντέρνο της σπιτικό για να…μετακομίσει στο Βασιλικό Μαυσωλείο (Photos)

04.12.2018 14:24
Άφησε το μοντέρνο της σπιτικό για να…μετακομίσει στο Βασιλικό Μαυσωλείο (Photos) - Media

 

Πως είναι άραγε από το…φτωχικό σου να μετακομίζεις σε παλάτι; Για τη Μέγκαν Μαρκλ η μετάβαση από το σπίτι της στο Τορόντο, στο παλάτι του Κένσιγκτον (και σύντομα στην εξοχική βασιλική κατοικία Φρόγκμορ) δεν θα ήταν και τόσο απότομη!

Κι αυτό γιατί η σύντροφος του Πρίγκιπα Χάρι έμενε μέχρι πρότινος σε ένα σπίτι που της παρείχε ουκ ολίγες ανέσεις. Αυτή την άποψη έχουν οι περισσότεροι στα social media που σχολίασαν τις φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας από το παλιό της σπίτι στο Τορόντο!

Η Μέγκαν Μαρκλ έμενε σε μία μεζονέτα στην συνοικία Σίτον συντροφιά με τα αγαπημένα της σκυλάκια τα οποία φρόντισε να τα φωτογραφίζει ουκ ολίγες φορές και να τα ανεβάζει στα προφίλ της στα social media (προτού το παλάτι την αναγκάσει να τους κλείσει.

Πέρα από την καριέρα της ηθοποιού, η ασταμάτητη ενασχόλησή της με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης θαρρείς πως την ενδιέφερε και ο ρόλος της influencer.

Πάντως το σπίτι της στο Τορόντο ήταν καλόγουστο, διακοσμημένο με λιτές γραμμές και λευκα χρώματα, ενώ ο κήπος ήταν ιδιαίτερα μεγάλος.

Ο χώρος όμως που έκανε ιδιαίτερη εντύπωση ήταν αυτός που αποθήκευε τα παπούτσια της, τα οποία…χάνονται στο μέτρημα!

Τώρα, θα «αναγκαστεί» να περνάει την καθημερινότητα της στο Φρόγκμορ Κότατζ, χτισμένο το 1680, μέχρι να φέρει στη ζωή (σε λίγους μήνες) τον καρπό του έρωτά της με τον Πρίγκιπα Χάρι. Πάντως, άγνωστη παραμένει η διάθεση της πρίγκιπας του Σάσεξ όταν από τη μοντέρνα κατοικία της θα μένει σε κτήμα που περιλαμβάνει το Μαυσωλείο της Βασίλισσας Βικτωρίας και του Πρίγκιπα Αλβέρτου και το βασιλικό νεκροταφείο όπου είναι θαμμένος ο βασιλιάς Εδουάρδος VIII με τη σύζυγό του Γουόλις Σίμπσον.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 22:04