search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 15:20
MENU CLOSE

Καταγγελία: Άγριος ξυλοδαρμός ντελιβερά από τον πρώην εργοδότη του (Pic)

04.12.2018 14:53
Εγκύκλιος του υπ. Εργασίας για τους ντελιβεράδες - Τι ισχύει με την προσαύξηση για τη συντήρηση του δικύκλου - Media

 

Τον άγριο ξυλοδαρμό εργαζόμενου οδηγού ντελίβερι από τον πρώην εργοδότη του καταγγέλλει η Επιτροπή Αγώνα Διανομέων Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με την καταγγελία, το περιστατικό έλαβε χώρα στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης, ενώ ο δράστης φέρεται να χρησιμοποίησε σιδερογροθιά, γρονθοκοπώντας αρκετές φορές τον εργαζόμενο με αποτέλεσμα να του προκαλέσει κατάγματα στα ζυγωματικά.

«Όπως ο ίδιος ο εργαζόμενος αναφέρει, εργαζόταν στο κατάστημα του εργοδότη για ενάμισι περίπου μήνα ανασφάλιστος», αναφέρεται στην καταγγελία. «Όταν μια ημέρα ενημέρωσε τον εργοδότη ότι δεν θα μπορέσει να δουλέψει λόγω ασθενείας, ο συγκεκριμένος μέσω μηνυμάτων από την Ελβετία τον απειλούσε με χυδαίες ύβρεις, με αποτέλεσμα ο συνάδελφος να αποχωρήσει από τη συγκεκριμένη δουλειά».

«Το περιστατικό αυτό είναι το δεύτερο τον τελευταίο μήνα και μόνο τυχαίο δεν είναι. Οι εργοδότες τα τελευταία χρόνια εκμεταλλευόμενοι τους αντεργατικούς μνημονιακούς νόμους μας αντιμετωπίζουν κυριολεκτικά ως δουλοπάροικους. Οι δέκα νεκροί συνάδελφοί μας εν ώρα εργασίας, οι απολύσεις, οι ξυλοδαρμοί, η μη πληρωμή δώρων, υπερωριών, αργιών κλπ δυστυχώς δεν θα σταματήσουν αν εμείς οι ίδιοι δεν τους σταματήσουμε με την οργάνωση μέσω της Επιτροπής Αγώνα Διανομέων και το Συνδικάτο μας», τονίζεται στην ανακοίνωση, που καλεί σε συνέλευση για το ζήτημα στις 10:30 το πρωί της Πέμπτης στο στέκι Ίσκρα, στην οδό Αμύντα 12.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 15:19