search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 17:32
MENU CLOSE

Η βασίλισσα της ομορφιάς μεταμορφώθηκε σε βασίλισσα Ελισσάβετ (Video & Photos)

04.12.2018 15:30
Η βασίλισσα της ομορφιάς μεταμορφώθηκε σε βασίλισσα Ελισσάβετ (Video & Photos) - Media

 

Συστήθηκε στο κινηματογραφικό κοινό ως η σύζυγος του Λεονάρντο Ντι Κάπριο στην ταινία “Wolf of Wall Street”, με μια σκηνή μάλιστα όπου προβάλλει τη σέξι πλευρά του εαυτού της να μένει χαραγμένη στο ανδρικό κοινό.

Η 28χρονη όμως Μάργκοτ Ρόμπι έχει βαλθεί να αποδείξει την υποκριτική της ικανότητα και να αποδείξει ότι η ομορφιά δεν αποτελεί κριτήριο για να πάρει κάποιον ρόλο. Κάπως έτσι, πείστηκε να αφήσει την…ομορφιά της στην άκρη και να μεταμορφωθεί σε βασίλισσα Ελισάβετ για τις ανάγκες του ρόλου της στην ταινία «Mary Queen of Scots».

 

Τίποτα δεν θυμίζει την καλλονή Ρόμπι, η οποία εμφανίζεται με λευκό μέικ-απ (που μοιάζει με «μάσκα»), ξυρισμένα φρύδια, κόκκινη περούκα, όπως ακριβώς απεικονίζεται η θρυλική «Παρθένος βασίλισσα» στα πορτραίτα της. Ποσώς δείχνει να την ενδιαφέρει όμως από τη στιγμή που υποδύεται ένα πρόσωπο που στο παρελθόν έχει «παιχτεί» από ηθοποιούς όπως η Κάθριν Χέπμπορν, η Τζούντι Ντεντς, η Κέιτ Μπλάνσετ, η Γκλέντα Τζάκσον.

Η όμορφη ηθοποιός μάλιστα, απέσπασε την πρώτη υποψηφιότητα για Όσκαρ το 2017 και ελπίζει μέσα από την εμφάνισή της ως βασίλισσα να της δώσει το πολυπόθητο αγαλματίδιο.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 17:32