search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 05:48
MENU CLOSE

Βόλος: Τι κατηγορίες αντιμετωπίζει ο 51χρονος που δάγκωσε αστυνομικούς

04.12.2018 15:50
Βόλος: Τι κατηγορίες αντιμετωπίζει ο 51χρονος που δάγκωσε αστυνομικούς - Media

 

Αντιμέτωπος με πέντε κατηγορίες βρίσκεται ένας 51χρονος που συνελήφθη αστυνομικούς του Α.Τ. Αλμυρού, στην Εθνική Οδό Βόλου – Φαρσάλων στο ύψος της Χρυσής Ακτής και φέρεται να δάγκωσε δύο από αυτούς…

Ο δράστης οδηγήθηκε το περασμένο Σάββατο στον εισαγγελέα υπηρεσίας, ο οποίος του άσκησε διώξεις για συνολικά πέντε αδικήματα, για ψευδή αναφορά, για αντίσταση κατά της αρχής, για απλές σωματικές βλάβες κατά συρροή, για εξύβριση κατά συρροή, όπως και για απειλή κατά συρροή και παραπέμφθηκε σε ρητή δικάσιμο στις 23 Ιανουαρίου του 2019.

Οι αστυνομικοί έκαναν έλεγχο σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που οδηγούσε ένας 43χρονος και συνοδηγός ήταν ο 51χρονος. Ο οδηγός ήταν τυπικός στον έλεγχο, ο 51χρονος έδωσε στους αστυνομικούς ψευδή στοιχεία, ενώ όταν βρίσκονταν εκτός του οχήματος, αρνήθηκε έλεγχο, έβρισε και απώθησε τους αστυνομικούς.
Οι αστυνομικοί αναγκάστηκαν να τον κυνηγήσουν, ενώ ο δράστης τους προκάλεσε σωματικές βλάβες δαγκώνοντας μάλιστα δύο από αυτούς… Ζητήθηκε η συνδρομή της ΟΠΚΕ για να ακινητοποιηθεί ο άνδρας, ενώ από την προανάκριση προέκυψε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Λάρισας με ποινή κάθειρξης πέντε ετών για παράβαση του αρ. 386 του Ποινικού Κώδικα για απάτη κατά συνήθεια και κατ’ επάγγελμα. Οι δύο αστυνομικοί θύματα, μετέβησαν στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Πηγή: magnesianews.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 02:15