search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 11:27
MENU CLOSE

Νικόλ Κίντμαν: Γιατί δεν μιλάω για τον γάμο μου με τον Τομ Κρουζ

04.12.2018 17:19
Νικόλ Κίντμαν: Γιατί δεν μιλάω για τον γάμο μου με τον Τομ Κρουζ - Media
 
Είχε χαρακτηριστεί ως ο γάμος της δεκαετίας, κράτησε έντεκα χρόνια και τελείωσε μέσα σε μυστήριο, χωρίς ποτέ να αποκαλυφθούν οι πραγματικοί λόγοι του διαζυγίου.
 
Ο λόγος για το γάμο της Νικόλ Κίντμαν με τον Τομ Κρουζ, που διήρκεσε από το 1990 έως το 2001 και εν συνεχεία κανένα από τα δύο μέρη δεν μιλά γι’ αυτόν.
 
Έπειτα από τόσα χρόνια, αποκαλύπτει γιατί πλέον έχει σταματήσει να μιλάει δημοσίως για εκείνον. Και ο πραγματικός λόγος δεν είναι άλλος από τον νυν σύζυγό της και τον σεβασμό που τρέφει στο πρόσωπό του.
 
Εκείνη η εποχή τελείωσε, ανέφερε η Χολιγουντιανή σταρ σε συνέντευξή της στο περιοδικό Observer και πρόσθεσε: «Έχω σύζυγο τώρα. Νιώθω πως από σεβασμό για αυτόν δεν θέλω να μιλάω για εκείνο το θέμα. Έχουν περάσει 20 χρόνια».
 
Όπως σημείωσε, «δεν θέλω να μιλάω για τον γάμο μου στα 22 μου με τον Τομ Κρουζ, γιατί είμαι τώρα παντρεμένη με έναν άνδρα που είναι η μεγάλη μου αγάπη και μου φαίνεται ότι είναι ασέβεια».
 
Πληροφορίες: enikos.gr
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 11:26