search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 03:59
MENU CLOSE

Αναβολή στο Παρί – Μονπελιέ υπό το φόβο εντάσεων και διαδηλώσεων στο Παρίσι

04.12.2018 17:34
Κρούσμα κορωνοϊού στους «μικρούς» της Παρί - Media

 

Υπό το φόβο επεισοδίων στις διαδηλώσεις που προγραμματίζονται και τις επόμενες μέρες στο Παρίσι για το θέμα της αύξησης του φόρου στα καύσιμα, αναβλήθηκε το παιχνίδι της Παρί με τον Μονπελιέ που ήταν προγραμματισμένο για το Σάββατο, 8/12.

Η ομάδα του Τόμας Τούχελ θα πάει ακόμα πιο φρέσκια στο Βελιγράδι για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Champions League την επόμενη εβδομάδα, αφού, δεν θα υπάρξει στο ενδιάμεσο παιχνίδι πρωταθλήματος.

Ο κόσμος στο Παρίσι ξεσηκώθηκε, υπήρξαν εντάσεις και τραυματισμοί στις διαδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν με αφορμή την αύξηση του φόρου στα καύσιμα (με τον Μακρόν νa αναστέλλει το μέτρο) με αποτέλεσμα ο φόβος για συνέχιση της κατάστασης, να οδηγεί στην αναβολή του ματς της Παρί Σεν Ζερμέν με τη Μονπελιέ στο «Παρκ ντε Πρενς».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15